MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Manşet, Toplum, Üsküdar » Kural ihlali yapan kamyon, motosikletlinin ölümüne neden oldu

Kural ihlali yapan kamyon, motosikletlinin ölümüne neden oldu



Üsküdar’da D-100 karayolu üzerinde kural ihlali yaparak dönüş yapan bir kamyona çarpan motosiklet sürücüsü, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazaya neden olan kamyon sürücüsü olayın ardından gözaltına alındı.

 

Kaza saat 14.30 sıralarında Selimiye Kışlası’nın karşısında meydana geldi. İddiaya göre Kışlanın karşısında dönüş yasağı olan alandan dönüş yapan Ersin Koymat’ın kullandığı 14 NC 113 plakalı kamyona, Uzunçayır istikametine seyir halinde bulunan Bahadır Badgın’ın kullandığı 34 EF 2262 plakalı motosiklet çarptı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Bahadır Badgın, olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Olayı gören vatandaşlar, motosikletin kural ihlali yapan kamyonun tekerine çarptığını söyledi. Kazanın ardından olay yerine gelen ekipler ise, kamyon sürücüsü Ersit Koymat’ı gözaltına aldı. Kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Bahadır Badgın’ın cenazesi ise incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

📆 18 Temmuz 2018 Çarşamba 15:34   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.