MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Büyükşehir, Genel, Manşet » İBB’den TEM Otoyolu’nda trafik sıkışıklığını bitirecek çalışma

İBB’den TEM Otoyolu’nda trafik sıkışıklığını bitirecek çalışma



İstanbul Büyükşehir Belediyesinin TEM Otoyolu Metris kavşağındaki trafik sıkışıklığını bitirmek için başlattığı çalışmaların sonuna gelindi.

Yaklaşık üç ay önce başlanan köprü inşaatı tamamlandığında Gaziosmanpaşa ve Sultangazi ilçelerine bağlantı, trafik sıkışıklığına neden olmadan sağlanacak.

 

İBB tarafından TEM Otoyolu Metris kavşağında trafik sıkışıklığnıı bitirmek için başlanan çalışmalarda sona gelindi. İBB’den yapılan yazılı açıklamada, “Köprünün tamamlanabilmesi için köprü kirişlerinin yerleştirilerek asfaltlama çalışmaları yapılacak. Gaziosmanpaşa ilçesine giriş sağlayacak ve Sultangazi ilçesinden Edirne istikametine bağlantı imkanı sunacak 4,5 kilometre yan yol inşaatı tamamlandı. Son aşama olan TEM Otoyolu üzerine 120 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde araç dönüş köprüsü yapılacak. Bu bağlamda, prefabrik köprü kirişlerinin montajının yapılabilmesi amacıyla Metris Kavşağı mevkiinde; “17 Temmuz 2018 00:00-06:00 saatleri arasında Ankara istikameti, (Pazartesi’yi Salı’ya bağlayan gece)18 Temmuz 2018 00:00-06:00 saatleri arasında Edirne istikametinde kirişlerin yerleştirilebilmesi için yol trafiğe kapatılacak. (Salı’yı Çarşamba’ya bağlayan gece) Her iki günde de trafik akışı açık olan istikamette bölünmüş yoldan sağlanacak. Yol kapama yapılan kesimde, trafik kontrollü olarak verileceğinden, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması hususunda sürücülerin dikkatli olması gerekmektedir” denildi.

📆 17 Temmuz 2018 Salı 13:02   ·   💬 0 yorum   ·   ⎙ Yazdır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

ANKET

Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.

BAĞLANTILAR