MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Manşet, Toplum » TEM Otoyolu’nda saman yüklü kamyon devrildi

TEM Otoyolu’nda saman yüklü kamyon devrildi



TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkiinde saman yüklü kamyon devrildi. Kamyondan çok sayıda saman balyası yola saçılırken kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı, ulaşım ise tek şeritten sağlanıyor.

 

Kazanın etkisiyle otoyolda trafik durma noktasına geldi, yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Saman yüklü kamyonda onlarca saman balyası otoyola saçılırken kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Otoyolda ulaşım tek şeritten sağlanırken kamyonu kaldırma çalışmaları sürüyor.

📆 06 Temmuz 2018 Cuma 13:15   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.