MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Caddebostan, Kültür-Sanat, Toplum » Yeni roman yeni kelimeler söyleşisi

Yeni roman yeni kelimeler söyleşisi



Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi 31 Mart Cumartesi günü yazar Ayfer Tunç ve yazar, akademisyen Handan İnci’yi konuk ediyor.

Ayfer Tunç’un “Âşıklar Delidir ya da Yazı Tura” adlı yeni romanında sorguladığı arkadaşlık, aşk, sadakat, aile bağları, sırlar, yalanlar, umut, acı ve kader kavramlarının merkezinde yapılacak söyleşiye Ahmet Hamdi Tanpınar üzerine yaptığı araştırma ve incelemeleriyle de tanınan yazar, akademisyen Handan İnci eşlik edecek. Yazarın romanında ustalıkla kurguladığı dünyanın günümüz dünyasına yansımalarının ve metniyle kurduğu ilişkisinin de irdeleneceği söyleşi 31 Mart Cumartesi saat 15:00’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde.

Ayfer Tunç’un Can Yayınlarından çıkan “Aşıklar Delidir ya da Yazı Tura” kitabını da imzalayacağı söyleşiye katılım ücretsiz.

Tarih: 31 Mart 2018, Cumartesi

Saat: 15:00

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

📆 29 Mart 2018 Perşembe 15:37   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.