Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

HDP’nin çoktan kapatılması gerekiyordu

Yayınlanma:
ABONE OL

Haber Merkezi

Vatan Partisi MKK üyesi Av. Zeynep Küçük, Marmara Üniversitesi’nde katıldığı etkinlikte “HDP, PKK’nın siyasi uzantısıdır, çoktan kapatılması gerekiyordu” dedi.

Vatan Partisi MKK üyesi Av. Zeynep Küçük ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Cem Dikmen, Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Yerleşkesi Atatürkçü Düşünce Kulübü’nün düzenlediği  “Gençliğin ve Hukukçuların Gözünden Vatan Savunması” adlı etkinlikte konuşmacıydı.

Etkinlik saygı duruşu ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

VATAN PARTİSİ HDP’NİN KAPATILMASI İÇİN BAŞVURDU

“HDP, PKK’nın siyasi uzantısıdır. Çoktan kapatılması gerekiyordu.” diyen Av. Zeynep Küçük: “Siyasi Partiler Kanununun bütün düzenlemeleri HDP’nin kapatılmasına cevaz vermektedir; yalnızca siyasi anlamda bir irade eksikliği var. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının düğmeye basması önündeki engelin bu olduğuna inanıyorum. 11 şehit verdiğimiz günün akşamı davulla, zurnayla kurultay için yola çıkan HDP’nin kapatılması için, ertesi gün Vatan Partisi başvuru yapmıştır.”  ifadelerini kullandı.

“AYNI ALGI OPERASYONU ERGENEKON KUMPASINDA DA YAŞANDI”

Av. Zeynep Küçük: “Afrin’de sivil halka zarar verildiği, bu Zeytin Dalı Harekatı’nın insan haklarına aykırı olduğu gösterilmeye çalışılıyor. Kafalarımızda soru işaretleri yaratan bir ortam oluşturulmaya çalışılıyor. Aynı algı operasyonu Ergenekon kumpasında da yaşandı. Bir canavar yaratılmaya çalışılıyordu. Bu çok sistemli ve çok etkili yürütülen bir operasyondu. Şimdi Afrin Harekatı için de aynı operasyonla karşı karşıyayız.” sözlerini sarf etti.

İLK ÖNCE HUKUKÇULAR SAFLARI SIKLAŞTIRMALI

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yaptığı operasyonun ne kadar haklı bir zeminde olduğunu, bu operasyonun sınırları korumak için yapıldığını her fırsatta gururla anlattığını belirten Küçük: “Bizim görevimiz bu operasyonun sonuna kadar arkasında bulunmak. Türkiye’nin geleceği, bekası açısından kendi duruşumuzu belli etmek. Türk Orudusu dış cephede savaşırken, ilk önce biz hukukçular ön cephede safları sıklaştırmalıyız.”sözlerini kaydetti.

BU SAVAŞ DOĞRUDAN ABD İLE SAVAŞ!

“Şu an yürüyen Zeytin Dalı Harekatı, çok ciddi başarıları içerisinde barındırıyor. Çünkü yıllarca Ergenekon – Balyoz davaları ve 15 Temmuz’la yıpratılmış bir ordu bu zaferleri kazanıyor.Türkiye’nin hem ekonomik hem de siyasi bağımsızlığa ihtiyacı var. Türk Ordusu terör örgütü temizliğine girdi.” sözlerini sarf eden Cem Dikmen: “Dünyada artık vekalet savaşları var, artık emperyalist kuvvetler kendi piyonları olan terör örgütleriyle milli devletleri hedef alıyor. Sınırımızdaki bu savaş terör örgütleriyle bir savaş değil. Bu savaş o terör örgütlerinin sahipleriyle; Irak’ı, Suriye’yi, Türkiye’yi bölmek isteyen ABD ile savaş.Bu savaş ABD bizden daha fazla şehit almasın diyedir. Bu harekat sınırlarımızın güvenliği içindir. Bu harekat bölgede kukla bir Kürdistan kurulmasın diyedir. Bu harekat bölge ülkeleriyle barışı getirecektir.” şeklinde konuştu.

SADDAM’A, KADDAFİ’YE OYNANAN OYUNLAR TÜRKİYE’YE OYNANMAK İSTENİYOR

Dikmen: “Suriye insanların kardeşçe yaşayabileceği bir toplumdu. Şimdi o ülkeyi mezhepçe ve siyaseten böldüler. Saddam’a, Kaddafi’ye oynanan oyunlar Esad’a ve Türkiye’ye de oynanmak isteniyor. Tüm halkımız ABD’nin Türkiye’nin karşısında olduğunu görmeye başladı. Bugün Suriye’yle kardeşlik ilişkisini yeniden kurmamız gerekiyor. Nihai barış bölge ülkelerinin emperyalizmin piyonlarına karşı birlikte hareket etmesiyle sağlanır. Sorumlu muhalefet olarak bunu hükümete söylemeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Soru-cevap kısmının ardından etkinlik, Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Yerleşkesi Atatürkçü Düşünce Kulübü Başkanı İnci Sedef Karaca’nın, Av. Zeynep Küçük ve TGB Genel Başkanı Cem Dikmen’e plaketlerini takdim etmesiyle son buldu.

 

 

İlgili Haberler

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]