Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

ŞAŞIRDIK MI? Bir de “özgürlük yok” diyorlar, daha ne yapacaktınız?

Yayınlanma:
ABONE OL

Özel Haber: (Kadıköy Gazetesi Haber Merkezi)

Türkiye şehitlerine ağlarken,  milyonlar Mehmetçik’in yasını tutarken içinde bulunduğumuz bu zor günlerde birilerinin derdi ise çok başka. HDP sempatizanları, önlüklerini de giyerek Kadıköy’ün en merkezi noktalarında baskıdan taze taze çıkardıkları broşürleri esnaf esnaf gezerek dağıtıyor. 11 şehidimiz varken HDP Genel Merkezi yöneticileri Afrin’deki teröristlere selam yolluyor, uzantıları da Kadıköy’de propaganda yapıyor! Bir de “özgürlük yok” diye ağlıyorlar, daha ne yapacaktınız?

Kadıköy Gazetesi’nin görüntüleri, Halitağa Caddesi ve yakın çevrelerinden… Mehmetçik’in Afrin çarpışmasında 23. güne girilip 1.266 terörist etkisiz hale getirilirken Kadıköylüler, Mehmetçik’e destek mesajları yolluyor. Camekanlara bayraklar asılıyor, terör protesto ediliyor.

TERÖRİSTLER SİVİLLERİ KALKAN OLARAK KULLANDI, O AN 9 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU, HDP İSE…

Bir günde 11 şehit haberi Türkiye’yi derinden sarstı. O gün sadece 9 yiğidimizi, acı bir tuzak ile kaybettik. 1.027 rakımlı tepede çıkan çatışmada PYD/PKK’lı teröristlerin, aralarında çocukların da bulunduğu sivilleri kullanarak saldırıya geçtikleri ortaya çıktı. Sivillerin arasından el bombaları atan hainler, askerlerimizin büyük bir bölümünü şehit etti. Bu saatlerde kongre yapan HDP’lilerin mesajları ise iğrençti. “Afrin’de büyük bir direniş gerçekleşiyor. Neden? Çünkü siz halklara karşı savaş açarsanız kaybedersiniz. Çünkü Afrin halkı kendi evini, kendi yaşamını koruyor” diyerek Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı nefretini açık açık kustu. Diğer yandan Sırrı Süreyya Önder de teröristbaşı Öcalan’a selam gönderdiğini ifade ederek, terör seviciliği yapmaktan geri kalmadı.

DEAŞ ile danışıklı dövüş yapan PYD/PKK’lı teröristlere bir kelime söyleyemeyen ve her fırsatta methiyeler düzen HDP’liler, bölge huzuru için canını dişine takan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne adeta hakaret ederek, milyonların yarasına tuz basarak kaos söylemlerini günden güne derinleştiriyor.

HANGİ DEVLET, KENDİSİNE KARŞI KARA PROPAGANDA YAPANA MAAŞLI ÖZGÜR YAŞAM VERİR?

“Barış, özgürlük” gibi söylemlerle milyonların gözünün içine baka baka “silahı dayatan odakları şirinleştiren” HDP uzantıları, sık sık özgürlük temasıyla kitleleri kendine çekmeye çalışıyor. Ortadoğuda birçok ülkede nüfus cüzdanları, vatandaşlıkları bile bulunmayan milyonları görmeyen HDP, Türkiye’de rahatça kışkırtma eylemlerini sahneleyerek şehit ve gazi ailelerini derinden yaralıyor.

MAAŞLI TERÖRİSTLER, YABANCILAR VE AJANLAR…

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terörle mücadelesinde karşısına çıkan gerçekler, Ortadoğu’da dönen büyük oyunu da gözler önüne seriyor. PYD/PKK saflarında öldürülenler arasında yabancılar ve ajanlar tespit ediliyor. PYD/PKK’nın dağılma sürecine girmesi ile birlikte örgütün ayakta tutulabilmesi için maaş dağıtıldığı, “ücretli terörist” grupları oluşturulduğu kamuoyuna yansıdı. Diğer yandan PYD/PKK ile danışıklı dövüş içindeki DEAŞ’ın üyelerinin de sakallarını keserek, PYD/PKK’ya katıldığı, köylerde sivil halk kılığına girdiği belirlendi.

KORKUSUZCA YAZACAĞIZ…

Kadıköy Gazetesi olarak ilçede dile getirilmeyenleri, “getirilemeyenleri” yazmaya devam edeceğiz…

İlgili Haberler

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu Türkiye’de özellikle son […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]