MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Belediye, Kültür-Sanat, Toplum » 16 Bin Öğrenci Ümraniye Belediyesi’nin Misafiri Oldu

16 Bin Öğrenci Ümraniye Belediyesi’nin Misafiri Oldu



Yarıyıl Etkinliklerinde 16 Bin Öğrenci Ümraniye Belediyesinin Misafiri Oldu…

Ümraniye Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi amacıyla hazırladığı “Yarıyıl Tatili Etkinlikleri”nde bu yıl binlerce öğrenciyi ağırladı. Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrenciler Ümraniye Belediyesinin organize ettiği birbirinden özel animasyon ve tiyatrolara büyük ilgi gösterdi.  

Animasyon filmleri ve çocuk tiyatrolarının yer aldığı, kültür merkezlerindeki etkinliklere her geçen yıl ilgi daha da artıyor. Eğitim öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle beraber binlerce öğrenci, okul sıralarının yorgunluğunu Ümraniye Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında organize ettiği birbirinden özel animasyon ve tiyatro gösterilerinde attı.

Yarıyıl tatilini, değerlendirmek isteyen çocuklar, Cemil Meriç Eğitim ve Kültür Merkezi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Mehmet Âkif Kültür Merkezi ve Necip Fazıl Kültür Merkezlerindeki etkinliklere katılarak bilgi, düşünce ve hayal dünyasını geliştirirken, büyükler de çocukların eğlencelerine ortak oldu.

2 Şubat Cuma günü son bulan yarıyıl etkinliklerine yaklaşık 16 bin öğrenci katıldı.

 

📆 02 Şubat 2018 Cuma 17:06   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

Günsu ÖZKARAR
16 Şubat 2025 Pazar
Konuk YAZAR
05 Mart 2025 Çarşamba
Yusuf POLAT
23 Haziran 2025 Pazartesi

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR