MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Toplum, Üsküdar » Ümraniye’de 6 bin 500 lira değerine soygun

Ümraniye’de 6 bin 500 lira değerine soygun



İstanbul’da 5 kişilik bir grup önce Bahçelievler’de başkasının kiraladığı lüks aracı çaldı daha sonra plakasını değiştirerek Pendik’te bir telefon bayinden telefon çaldı, Üsküdar’da bir telefon bayisini soymaya çalıştı son olarak Ümraniye’de çıkmaz bir sokakta aracı bırakarak kayıplara karıştı.

Olay Pendik’te bir telefon dükkanından 6 bin 500 lira değerinde soygun gerçekleştirip yine Anadolu Yakası’ndaki bazı ilçelerde soygun girişiminde bulunduktan sonra kullandıkları araçla olay yerinde kaçan şahısları yakalamak için polis tarafından çalışma başlatıldı. Polis tarafından yapılan takip sırasında en son Ümraniye ilçesinde görülen araç takibe alındı. Kovalamaca sırasında Topağacı Mahallesi’nde bulunan Tümer Çıkmazı Sokağına giren araçtaki şüpheli 5 şahıs aracı terk edip olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Araç üzerinde yapılan incelemede çalıntı plakalar ile soygun sırasında kullanalan yüz maskeleri, balyoz ve bir adet tabanca bulunurken, polise gelen ihbar üzerine aracın başkası tarafından kiralandığı ve Bahçelievlerdeki evinin önünden çalınan bir araç olduğu belirlendi. Şüphelilerin yakalanması için polisin çalışması sürüyor.

📆 25 Ocak 2018 Perşembe 11:26   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.