Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Sanatçılar Şehitler Tepesini ziyaret etti

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısının dördüncü gününde sanat camiasından çok sayıda ünlü isim Şehitler Tepesi’ni ziyaret etti. 44 şehidin verildiği hain terör saldırısını kınayan sanatçılar birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Beşiktaş’ta yaşan terör saldırısının dördüncü gününde şehitleri anmak için olay yerine gelenler karanfil bırakmaya ve dua etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Şehitler Tepesi’ni ziyaret eden aralarında Yavuz Bingöl, Sinan Özen, Deniz Akkaya, Metin Şentürk, Muazzez Ersoy, İzzet Yıldızhan ve Burak Kut’un da bulunduğu birçok sanatçı terör şehitlerini olay yerinde andı. Hain terör saldırısını kınayan sanatçılar birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

“IRAK VE SURİYE GİBİ OLMAYIZ, HİÇ KİMSE HEVESLENMESİN”
Hain terör saldırısını kınayan Yavuz Bingöl, “Geçen cumartesi olan saldırı başka bir saldırı. Direkt polisleri hedef alan bir saldırı. Burnumuzun dibinde Suriye var, Irak var. Bir savaşın içerisindeyiz. Biz büyük bir ülkeyiz. Anadolu çok zengin bir coğrafya. Bağrından Hacı Bektaş’ı, Pir Sultan’ı çıkarmış bir toplumun çocuklarıyız biz. Biz Irak ve Suriye gibi olmayız bir hiç kimse heveslenmesin. Ulusumuzun ülkemizin başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına sabırlar diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.
“HİÇBİR FARKLILIK GÖZETMEKSİZİN BİRBİRİMİZE SARILIP KUCAKLAMAMIZ GEREKİYOR”
Halkın polise daha çok yardım etmesi gerektiğini söyleyen Sinan Özen, “Ülkemizin başı sağ olsun. Burada şunu söylemek istiyorum. Bence halkımızın polise daha çok yardımcı olup istihbarat anlamında da böyle bilgileri paylaşmalı. Çünkü bu hepimizin içini yakan bir şey, dolayısıyla bu birlik ve beraberliği sağlarsak zannediyorum Allah’ın izniyle bu işin üstesinden geleceğiz. Ama hepimizin bir olması gerekiyor. Hiçbir farklılık gözetmeksizin bir birimize sarılıp kucaklamamız gerekiyor” diye konuştu.
“ŞUNU BİLMEMİZ LAZIM BU HAİNLİKLER, BU ALÇAKLIKLAR KARŞILIKSIZ KALMAZ”
Büyük bir acı yaşandığını söyleyen Metin Şentürk, “Acımız büyük ama biz acılardan güçlenerek çıkmasını bilen bir ulusuz. Geçmiş tarihimize baktığınızda bunları görürsünüz. Bundan sonra Allah bizim ülkemizi, vatandaşlarımızı, polisimizi, askerimizi böyle acılarla sınamasın. Ama şunu da bilmemiz lazım bu hainlikler, bu alçaklıklar karşılıksız kalmaz. Türk devleti, Türk milleti güçlüdür. Tarih boyunca nice dersler vermeye muktedir olmuştur. Bununda dersi verilecektir. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ailelerine sabırlar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
“GÖĞÜSLERİNİ SİPER EDİP CANLI BOMBANIN ÜZERİNE ATLAMALARI BENİ ÇOK ETKİLEDİ”
“Gencecik kardeşlerimizin göğüslerini siper edip canlı bombanın üzerine atlamaları beni çok etkiledi” diyen Burak Kut ise, “Kelimelerin kifayetsiz kaldığı, boğazımızın düğümlendiği anlar. Biz hem jeopolitik olarak hem stratejik olarak çok enteresan bölgede olduğumuz için yıllardır bizim üzerimizde oynanan oyunlar bir türlü bitmiyor. Bu maşa meseleleri bir türlü bitmiyor. Şehitlerin anne ve babalarının vakur duruşu beni çok etkiledi. Biz de hep beraber olduğumuzu belirtmek için buradayız. Her zaman da böyle olacak. Biz daha güçlenerek çıkacağız. Türk milleti olarak çok özel bir milletiz. Tabi ki acımızı içimizde yaşatacağız ama bu birliktelik ruhu dünyaya ibret olacaktır diye düşünüyorum. Şehit ailelerine sabırlar diliyorum” dedi.

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]