MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Belediye, Eğitim, Manşet » “Askıda Ne Var”a Kadıköy Belediyesi’nden Destek

“Askıda Ne Var”a Kadıköy Belediyesi’nden Destek



Üniversite öğrencilerine yemek, kıyafet, tiyatro bileti, konser bileti, kitap, yurt dışı staj gibi ürün ve hizmetlerin ücretsiz sunulmasını sağlayan bir sosyal girişim olan Askıda Ne Var, 2012 yılından beri askıya yemek bırakabilen gönüllüleri ve kendi ürün ve/veya hizmetlerini askıya bırakabilen markalar ile üniversite öğrencilerini bir araya getiriyor.

Büyük ilgi gören projeye bir destek de Kadıköy Belediyesi’nden geldi. Kadıköy Belediyesi, destek kapsamında Caddebostan Kültür Merkezi, Kozyatağı Kültür Merkezi, Yeldeğirmeni Sanat ve Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki oyun, konser ve etkinlikler için öğrencilere ücretsiz bilet sağlayacak.

Geçtiğimiz ay başlayan Kadıköy Belediyesi’nin hizmetinden bugüne kadar yüzlerce öğrenci faydalandı.

Eski bir Osmanlı geleneği olan “askıda ekmek” uygulamasından esinlenerek tasarlanan sosyal girişim ile ülkenin geleceği olan gençlerin daha fazla sosyal aktiviteye katılabilmeleri, paylaşım kültürü kazanmaları, istedikleri kitabı okuyabilmeleri, kısacası kendilerini mümkün olan en iyi şekilde geliştirebilmeleri hedefleniyor. AskıdaNeVar’ı Google’da arayarak web site ve sosyal medya hesaplarına ulaşmayı unutmayın.

📆 16 Kasım 2016 Çarşamba 23:21   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.