Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Üniversiteler terörün değil Cumhuriyet ve bağımsızlığın yuvasıdır!

Yayınlanma:
ABONE OL

Hakkari’de verdiğimiz 13’ü asker 5’i sivil 18 şehidimiz için 12 Ekim Çarşamba günü İstanbul Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü önderliğinde, öğrenciler anma ve basın açıklaması gerçekleştirdi.

“Her yer vatan, hepimiz Mehmetçik’iz!” şiarıyla Merkez Yerleşke Atatürk Heykeli Rektörlük önünde buluşarak Ana Kapıya yürüyen gençler, şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’mızı okudu.

Üniversite gençliğinin yanı sıra yürüyüşe Şırnak Terörle Mücadele Gazisi Savaş Altay da katıldı.
gencler-universitede-eylem

İstanbul Üniversitesi öğrencileri adına basın açıklamasını okuyan Atatürkçü Düşünce Kulübü Başkanı Mert Gezici ” Türk gençliği olarak terörle mücadele eden askerimizin, polisimizin, korucumuzun yanındayız. Gençliğe Hitabe’den ve Bursa Nutkundan aldığımız vazifeyi yerine getiriyoruz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, Türk ordusunun ve milletinin şanlı mücadelesi, bölge ülkeleriyle omuz omuza devam edecek ve emperyalizmi Batı Asya da boğacaktır!
Ellerindeki Amerikan bayraklarından güç alanlar, haince eylemlerle moral bulanlar yenilmeye mahkumdur! ” ifadelerini kullandı.

Yürüyüşe katılan Şırnak Terörle Mücadele Gazisi Savaş Altay, ” Öncelikle 18 tane şehidimize Allahtan rahmet diliyorum. Atatürkçü Düşünce Kuruluşu olarak burda toplanmamızın amacı şehitlerimizi bir kere daha saygıyla anmak .Sadece 18 şehidimiz için değil 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz için ve diğer tüm şehitlerimiz için burada bulunuyoruz. Yapılan bu terör saldırısını lanetliyoruz. Bunlarla işbirliği içinde olan hainler, bunlarla işbirliği yapıp da bu ülkenin ekmeğini yiyip zarar verenlerin halkımıza, günahsız insanlarımıza yönelik yapıttıkları saldırıyı şiddetle kınıyoruz, lanetliyoruz. ” şeklinde konuştu.

Milli Mücadele döneminde olduğu gibi tek kurtuluşun bugünde Atatürk’te olduğunu vurgulayan gençler “Gençlik Vatan Savunmasında, Türk-Kürt Kardeştir PKK Kalleştir, Atatürk Gençliği Görev Başında, Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi , Millet-Ordu El Ele Tam Bağımsız Türkiye”ve “Kahrolsun ABD! Kahrolsun PKK!” yazan dövizleri taşıdılar.

İşte açıklamanın tam metni :

“Türkiye’yi Teröre Teslim Etmeyeceğiz!”
Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki Durak Karakolunun bulunduğu bölgeye bölücü terör örgütü üyelerince pazar günü sabah saatlerinde bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Hain saldırıda 10 asker ve 8 sivil vatandaşımız şehit oldu, 27 vatandaşımız yaralandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz.
Türk ordusu, bölücü terör örgütü PKK’ya karşı kahramanca mücadele etmektedir. 24 Temmuz’da başlayan süreç büyük bir kararlılık ve azimle devam etmektedir. Türkiye’nin toprak bütünlüğü, birliği ve bağımsızlığı için gözünü bile kırpmadan savaşan Mehmetçik, ABD’nin planlarını bozguna uğratmaktadır. 15 Temmuz darbe girişiminde Amerikancıların karşısına dikilmiş, Fethullahçı terör örgütünün hevesini kursağında bırakmıştır.
Fırat Kalkanı Harekatı ile ABD-İsrail koridoruna darbe indirmiştir. Emperyalistlerin hem ülkemiz üzerindeki hem de bölge ülkeleri üzerindeki hayallerini suya düşürmüştür.Yaz-kış demeden aralıksız devam ettirdiği operasyonlar ile ABD’nin kara gücüm dediği PKK’ya ağır kayıplar verdirmiştir. Pazar günü hain saldırının gerçekleştirildiği Hakkari’de 4 Ağustos’tan bu yana 387 terörist etkisiz hale getirilmiş, çok sayıda silah ve mühimmat deposu yok edilmiştir. 
Pkk bütün cephelerde ezilmektedir. Türk Ordusu karşısında çaresizdir. Türk milleti bütün yurtta ayakta mehmetçikle omuz omuza, Hakkari’de, Van’da, Trabzon’da, İzmir’de ‘Kahrolsun PKK’ diyerek meydanları doldurmaktadır. Vatansever gençlik kampüsleri Türk bayrakları ile donatmakta, mücadele mevzisini güçlendirmektedir. Bölücü terör, millet-ordu birliğini görmüş ve cephenin hemen bir adım gerisine şehirlerimizin meydanlarına, karakollarımıza, lojmanlara, üniversitelerimize haince intihar saldırıları düzenlemektedir. Kahraman Türk askerinin kararlı mücadelesi milletimize moral ve direnme azmi aşılamaktadır. Bilcümle bölücülere karşı milletimizi birleştirmektedir!
Türk gençliği olarak terörle mücadele eden askerimizin, polisimizin, korucumuzun yanındayız. Gençliğe Hitabeden ve Bursa Nutkundan aldığımız vazifeyi yerine getiriyoruz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, Türk ordusunun ve milletinin şanlı mücadelesi, bölge ülkeleriyle omuz omuza devam edecek ve emperyalizmi Batı Asya da boğacaktır!
Ellerindeki Amerikan bayraklarından güç alanlar, haince eylemlerle moral bulanlar yenilmeye mahkumdur!
Türk gençliği, milletiyle ve ordusuyla birlikte vatan savunmasındadır. Bağımsızlık mücadelemiz Mehmetçiğimizin başlıca moral kaynağıdır!
Büyük Türk milleti emperyalizmle girdiği savaştan tıpkı yüz yıl önce olduğu gibi zaferle çıkacaktır!

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE KULÜBÜ

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta […]

Eğitim
26 Mart 2024
EZBERCİ EĞİTİM

İsterseniz önce “Eğitim nedir?” onun bir tanımını yapalım. Eğitim: Bir insanın; duygusal, bedensel, zihinsel olarak sahip olduğu yeteneklerini belirlenen amaç doğrultusunda geliştirmektir. Kısacası eğitim, ülke insanını en iyi şekilde yetiştirmektir. Eğitim, hayat boyu devam eder, ömür boyudur. Eğitim, sürekli devam eden bir süreçtir. Ne kadar eğitim, o kadar gelişmişliktir. Bir ülke, eğitimi kadardır. Bu kadar […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]