Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş ABD’de Bir Dizi Temasta Bulundu

Yayınlanma:
ABONE OL

İBB ve TBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş, BM Genel Kurulu için gittiği ABD’nin New York kentinde bir dizi ikili ve çoklu görüşme gerçekleştirdi.

TBB ve İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş, BM Genel Kurulu için gittiği ABD’nin New York kentinde bir dizi ikili ve çoklu temas gerçekleştirdi. Ağırbaş, özellikle BM nezdinde Dünya Gençlik Meclisleri Birliği’nin kurulması için görüşmelerde bulundu.

ibb-genclik

BM Dünya İnsani Zirvesi Gençlik Danışma Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Samed Ağırbaş, dünya genelinde insani yardımlar, gençlerin yerel yönetimlerde etkin rol alması ve sosyal hayata katılımı gibi önemli konu başlıklarına ilişkin BM’de birçok görüşme gerçekleştiren Ağırbaş, aynı zamanda Ekim ayında Ekvador’un başkenti Quito’da yapılacak olan Habitat III’le ilgili de ikili ve çoklu temaslar gerçekleştirdi.

İBB ve TBB Gençlik Meclisi BaşkanıAğırbaş, Almanya, Japonya, Avusturalya ve Tayland gibi ülkelerin dışişleri bakanları ve farklı ülkelerden yetkililerle görüşerek küresel gençliğin insani sistemin iyileştirilmesinde etkin rol alması, insani krize maruz kalan, afet, çatışma ve zorla yerinden etme gibi insani krizlerden etkilenen gençlerin öncelikli ihtiyaçlarının karşılanması için kaynakların artırılması ve Dünya Gençlik Meclisleri Birliği’nin kurulması için destek istedi.

Gerçekleştirdiği ikili ve çoklu temaslarda Dünya Gençlik Meclisleri Birliği’nin kurulması halinde küresel gençlik politikalarının daha sağlıklı bir biçimde uygulanabileceğini vurgulayan Ağırbaş, İstanbul’un kadim tarihinin yanı sıra kıtaları birbirine bağlayan eşsiz konumu itibariyle de küresel gençlik ağını bir araya toplayacak bir Gençlik Merkezi için en uygun yer olduğunu ifade etti.

Bu doğrultuda BM bünyesindeki birçok organizasyon ile de özel temaslarda bulunan veCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın BM’deki tarihî konuşmasına şahitlik eden SamedAğırbaş, Ban Ki-mun’un katıldığı toplantılara da iştirak etti.

İBB Gençlik Meclisi, Samed Ağırbaş başkanlığındaki 5. Döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1996 yılında İstanbul’da gerçekleştirilen Habitat II’de ortaya koyduğu vizyon ile İBB Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın yerel ve küresel plandaki gençlik vizyonunu birleştirerek uluslararası alanda etkin rol oynuyor.

Gençlik Meclisi Mayıs ayında İstanbul’da düzenlenen Dünya İnsani Zirvesi’nde de aktif rol almıştı. Ağırbaş ise BM’deki en etkin gençler arasında gösteriliyor.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER 08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına […]