Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Gürlü: Saadet iktidarına tek kıvılcım yeter

Yayınlanma:
ABONE OL

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, partisinin iktidara gelebilmesi için tek kıvılcımın yeterli olacağını, çünkü partilerinin yerinin milletin kalbi olduğunu söyledi.

 

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı geleneksel iftar programı gerçekleştirildi. Saadet Partisi GİK Üyesi Selman Esmerer, Üsküdar Eski Belediye Başkanı Yılmaz Bayat ve mahalle muhtarlarının da katıldığı iftara, Üsküdarlılar yoğun ilgi gösterdi.

saadet-uskudar

Programda bir konuşma yapan Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Türkiye’nin yaklaşık bir yıldır yeniden terörle uğraşmaya başladığına dikkat çekerek, “Artık sadece dağlarımızda değil, şehirlerimizde de bombalar patlıyor. Yanıbaşımızda maalesef, sivil ya da güvenlik görevlisi, insanlarımız hayatlarını kaybediyor. Bu vesile ile terör olaylarında vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yaşananlar karşısında sağduyulu davranılmasının önemli olduğunu ifade eden Gürlü, birlik ve beraberlikten asla taviz verilememesi gerektiğini söyledi.

İslam Coğrafyası’nda yaşanan sıkıntılara da değinen Muhammet Gürlü, hem yaşanan terörden hem de İslam Coğrafyası’nda yaşanan sıkıntılardan kurtuluşun adresi olarak Saadet Partisi’ni gösterdi.

Tek Kıvılcım Yeter

Saadet Partisi’nin, iktidarın tek ve gerçek alternatifidir olduğunu vurgulayan Başkan Gürlü, “Saadet Partisi’nin iktidara gelebilmesi için ben inanıyorum ki tek bir kıvılcım yeterli olacaktır. Çünkü Saadet Partisi bu toplumu millet yapan değerleri kendisine esas almaktadır. Çünkü Saadet Partisi’nin kürsüden söylediğiyle, milletimizin kalbinin söyledikleri uyuşmaktadır. Çünkü Saadet Partisi’nin yeri, milletimizin kalbindedir” diye konuştu.

Ödül İçin Teşekkür

Muhammet Gürlü ayrıca geçtiğimiz günlerde partisinin il başkanlığınca, 2016 yılı örnek çalışmaları kapsamında, Teşkilat Yönetim Sistemi’ne Giriş Hamlesi çalışmasıyla aldıkları ödülde tüm teşkilat üyelerinin emeği olduğuna inandığını ifade ederek partililere teşekkür etti.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]

Belediye
07 Nisan 2024
ŞİLE’NİN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI ÖZGÜR KABADAYI GÖREVE BAŞLADI

31 Mart Yerel Seçimlerinde, Şilelilerin halkının desteğiyle %51.88 oy oranı ile Şile Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi adayı Özgür Kabadayı, 4 Mart Perşembe günü Şile İlçe Seçim Kurulu’ndan düzenlenen mazbatayı vatandaşlarında yoğun katılımlarıyla birlikte teslim alarak başkanlık görevine resmen başladı. ŞİLE İÇİN YENİ BİR DÖNEM   İLGİLİ HABER Ataşehir’de yeni belediye başkanı Onursal Adıgüzel […]