Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Özge Uzun’un Hayatı Nasıl Değişti?

Yayınlanma:
ABONE OL

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park Alışveriş Merkezi; 08 Mayıs Anneler Günü’nde ziyaretçilerini ünlü televizyoncu – yazar Özge Uzun ile buluşturdu.

 

İlk annelik heyecanını yaşarken, kucağına aldığı yavrusu Dağhan’ın, hala teşhis edilemeyen gen rahatsızlığı sebebiyle kökünden değişen hayatını en yalın haliyle, sevenleriyle paylaşan Özge Uzun, benzer hayatları yaşayan anneler tarafından da hayli ilgi gördü.

Tüm annelerin birer kahraman olduğunu belirterek; özellikle daha zor şartlarla mücadele eden annelere, babaların da destek olmasının büyük önem teşkil ettiğinin altını çizdi. Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde bebeklerini kucağında dolaştıran babalara sahneden laf atarak, “yeni nesil babaları çok seviyorum, kucağınızda bebek taşımak size çok yakışıyor.” dedi.

Hem keyifli hem de umut verici bir söyleşiye imza atan Özge Uzun, ziyaretçiler ile interaktif gerçekleşen söyleşi sonrası “Sizin Hiç Maviniz Var mı?” kitabını imzaladı. İmza etkinliği, yoğun ilgi nedeniyle 1,5 saat uzatıldı.

Maltepe Park AVM

CarrefourSA ve ECE Türkiye, Almanya merkezli ECE’nin Türkiye iştiraki, İstanbul’da yer alan Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nin perakende alanını 75.000 metrekareye genişledi. İstanbul’un Asya yakasında hızla gelişen bölgelerin başında gelen konumuyla Maltepe Park perakende alanını 44 bin metrekare daha genişleterek erişim alanındaki 4 milyon kişiye iki katı kadar büyüyen yeni AVM ile hizmet veriyor. Daha güçlü bir marka ve kiracı karmasıyla 05 Eylül 2013’te açılan yeni Maltepe Park, 3 katlı, 250 mağaza, 2.000 kişi kapasite ile daha geniş bir yeme içme alanına, 36 restoran ve kafeye, satış alanı daha büyük bir CarrefourSA hipermarkete, 8 sinema salonuna, 3.500 araca yükselen otoparkı ile ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, yeni Maltepe Park’ta 15.000 metrekarelik bir de ofis binası yer alıyor. Maltepe E-5’in tam üzerinde yer alan konumu ve metro bağlantısı ile yeni Maltepe Park ziyaretçilerini alışveriş ve eğlence anlamında tamamen yenilenmiş konsepti ile karşılıyor. Maltepe Park AVM’yi açıldığı 2005 yılından bugüne başarıyla yöneten ECE Türkiye, büyüyen AVM’nin yeni bölümlerinin de kiralamasını yürütüyor.

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş.

İstanbul merkezli “ECE Türkiye”, Ekim 2000’de Alışveriş Merkezi sektöründe Avrupa lideri olan Alman “ECE” tarafından kurulmuştur. Bir yatırım ve hizmet firması olan ECE Türkiye, Alışveriş Merkezlerinin geliştirilmesi ile ilgili olarak mimari ve konsept planlama, proje yönetimi, kiralama, Alışveriş Merkezi yönetimi, bütçeleme hizmetleri ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında toplamaktadır. Türkiye’nin en prestijli Alışveriş Merkezlerinden olan İstanbul’daki MIPIM Ödülü sahibi Marmara Park, Maltepe Park, MetroCity, Aqua Florya ve Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, Ankara’da ANKAmall ve ACity, Eskişehir’de Espark, Afyonkarahisar’daki Park Afyon, İzmir’deki MaviBahçe ile Antalya’daki TerraCity ile Antalya Migros Alışveriş Merkezi, ECE Türkiye tarafından başarıyla yönetilmektedir. ECE farklı ve etkin yönetim anlayışı ile perakende dünyasına yön verirken ECE Türkiye de yeni yatırımları, geliştirmekte olduğu projeler ve yenileme projeleri ile Türkiye pazarında büyümeye devam etmektedir. Firmanın inşaat ve planlama aşamasında pek çok projesi de mevcuttur. İstanbul’daki Modern East ve Axis Istanbul ile Bursa’daki Sur Yapı MARKA bu projelerden bazılarıdır. ECE Türkiye, pazardaki köklü tecrübesi, projeye özel sunduğu hizmetler, yenilikçi konseptler, herbir projeye göre farklılaşan marka ve kiracı karması, yüksek profesyonelliği, uzmanlığı, müşteri odaklı stratejisi ve güçlü performansı ile perakende sektörünün geleceğine yatırım yapmaktadır.

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]