MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Belediye, Manşet, Toplum » ÜSKÜDAR’DA ÇOK ENGELLİLER FARKINDALIK GÜNÜ KUTLANDI

ÜSKÜDAR’DA ÇOK ENGELLİLER FARKINDALIK GÜNÜ KUTLANDI



Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Türkiye’de ve dünyada bir ilki gerçekleştirerek “Çok Engelliler Farkındalık Günü” etkinliği düzenledi. Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki etkinlik, açılış konuşmasının ardından Türkan Sabancı Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin gösterisiyle devam etti. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emine Ayyıldız moderatörlüğünde yapılan konuşmada “Çok Engellilik; Çocuk, Aile, Uzman İşbirliği” konusuna değinildi.

 

Etkinlikte ayrıca birden çok engele sahip vatandaşların karşılaşmış olduğu zorluklara ve çözüm süreçlerine değinildi. Birbirinden renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte, bir de sıra gecesi düzenlendi. Çok Engelliler Ritim Grubu tarafından icra edilen eserlere seyirciler de alkışları ile destek verdiler.

📆 09 Mayıs 2016 Pazartesi 10:49   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.