Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartalspor “SAVAŞ”tı Kazandı.

Yayınlanma:
ABONE OL
Lig’in son haftalarına girerken müthiş bir direnç gösteren Kartalspor 32.hafta karşılaşmasında sahasında Play-Off mücadelesi veren İnegölspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren oyunu isteyen ve galibiyet için rakibinin üstüne yüklenen Kartalspor umutların tükenmesine çok az bir süre kala Savaş Yıldızhan’la aradığı golü bularak kümede kalma iddiasını devam ettirdi.
İnegölspor karşılaşmasında kart cezası sona eren Uğur Utlu ve sakatlıktan kurtulan Emrah Kol 18 kişilik kadroda yer alırken teknik direktör Saadettin Demirtaş, kalede Zeki Ayvaz, savunmada Anıl Şahin, Emrah Taysi, Cem Tosun, Deniz Aslan, önlerinde Ali Kılıç, orta alanda Uğur Utlu, Samet Eser, Burak Göksel, Emrah Kaya ve ileri uçta Aytek Öktem onbiri ile müsabakaya başladı.

Fırat Çakmak, Yasin Abdioğlu, Abdullah Karmil, Savaş Yıldızhan, Caner Öztel, Göktuğ Taşbulak ve Emrah Kol İnegölspor karşılaşmasında yedek soyunurken, Savaş Yıldızhan, Yasin Abdioğlu ve Emrah Kol oyunun ilerleyen bölümlerinde süre aldılar.

Müsabaka öncesi yapılan para atışı sonucunda takım kaptanı Uğur Utlu kale seçimini gerçekleştirirken maça konuk ekip İnegölspor başladı.

Maçın henüz 2.dakikasında atak yönünün sağından İnegölspor serbest vuruş kazandı, ceza sahası içerisine doğru gönderilen topu Zeki Ayvaz iki hamlede kontrol ederek gole izin vermedi.

Kartalspor 5.dakika da gole çok yaklaştı, sol kanattan bindirme yapan Emrah Kaya, Uğur Utlu’ya pasını aktardı, Uğur ceza sahası içerisinde paralel koşu yapan Aytek Öktem’le oynadı Aytek arkadan gelen Burak Göksel’e pasını verdi, topla birlikte kaleye giden Burak’ın vuruşunda kaleci Tevfik Altıok gole izin vermedi.

10.dakika da İnegölspor kendi yarı alanından çıkmak için paslaşırken Emrah Kaya topu kaparak rakip yarı alanda ilerledi, arkadaşı Samet’e topu kazandırdı, rakip savunmanın hazırlıksız yakalandığı bu pozisyonda Samet pas zamanlamasını yanlış yapınca ofsayt bayrağı kalktı.

13.dakika da ceza sahası gönderilen topu Aytek Öktem kafayla Emrah Kaya’nın önüne indirdi, Emrah, Türker Topbaş ve Kemal Hastürk’ün arasından ilerleyip kaleye yönelmek istedi, Türker’den topu kurtardı fakat Kemal Hastürk son anda araya girerek takımı adına tehlikeyi uzaklaştırdı.

16.dakika da sağ kanattan yapılan ortaya Kartalspor savunması ayak koydu, Zahid Arslan ceza sahası önünde topla buluşur buluşmaz vuruşunu yaptı, kaleci Zeki Ayvaz iki hamlede topu kontrol etti.

19.dakika da Anıl Şahin savunmanın sağında Burak Kaan Uça’ya faul yaptı, Burak’ın tedavisi bir süre dışarıda devam ederken Burak tekrardan oyun alanına dönemedi ve yerini Emrah Dağ’a bıraktı.

23.dakika da sağ çaprazdan Emrah Kaya’nın ortasına altıpas içerisinde Aytek Öktem’den önce savunma ayak koyarak topu kornere gönderdi ve tehlikeyi uzaklaştırdı. Kullanılan köşe vuruşunda Ali Kılıç kafayla vurdu top faklı şekilde dışarı gitti.

36.dakika da yine Emrah Kaya sağ kanattan ceza sahası içerisine doğru ortaladı, Burak Göksel kafayı vurdu top az farkla dışarı gitti.

41.dakika da Emrah bir kez daha ceza sahası içerisine ortasını yaptı, Aytek Öktem ceza sahası içerisinde müsait pozisyonda olmasına rağmen top Aytek’in erişemeyeceği kadar üstten gitti.

42.dakika Uğur Utlu, Emrah Kaya ve Samet paslaşmasında top ceza yayı önünde Samet Eser’de kaldı, Samet’in vuruşu etkisiz olunca kaleci Tevfik için kolay bir top oldu.

43.dakika da İnegölspor atak yönünün solundan Erdi Zengin’le serbest vuruş kullandı, ceza sahası içerisindeki Ali Aytemur’un vuruşunu kaleci Zeki Ayvaz iki hamlede uzaklaştırdı.

İlk yarısı golsüz beraberlikle tamamlanan müsabakanın ikinci yarısına Kartalspor başladı.

51.dakika da ceza sahasının sağ çaprazında İnegölspor serbest vuruş kazandı, 3 kişilik bir baraj oluşturulurken İnegölspor’lu oyuncular bu atışı paslaşarak kullanmayı tercih etti. Son anada savunma araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

61.dakikada İnegölspor ceza sahasının solundan kaleye gönderilen topu kaleci Zeki Ayvaz son anda kornere göndermesini bildi.

75.dakika da rakip ceza yayının sağından Ali Kılıç’a faul yapıldı, Anıl serbest vuruşu kullanırken Yasin Abdioğlu’nun kafa vuruşunda top dışarı gitti.

88.dakika da sol kanatan ceza sahası içerisine gönderilen topu Emrah Kol kontrol edip vurmak istedi fakat istediği şekilde vuramayınca top Savaş Yıldızhan’da kaldı, Savaş’ın vuruşunda top ağlarla gitti ve karşılaşmanın bitiş düdüğü öncesinde Kartalspor 3 puanı getiren golü buldu.

Müsabakanın uzatma devrelerinde yedek kulübesinde bulunan Burak Göksel, dördüncü hakemin, uyarması sonu, karşılaşmanın hakemi tarafından, oyun oynanırken zaman geçirmek amacıyla saha içerisine top attığı gerekçesiyle ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanının dışına gönderildi.

Bu galibiyet neticesinde Kartalspor puanını 35’e yükselterek rakiplerine bir adım daha yaklaştı.

Önümüzdeki hafta sahasında Eyüpspor’u konuk edecek. Kartalspor bu karşılaşmanın sonucuna göre ligdeki durumunu tayin edecek.

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]