Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı tüm spor dünyasını bir araya getirdi

Yayınlanma:
ABONE OL
Spor ve Aktif Yaşam Fuarı tüm spor dünyasını bir araya getirdi

14 Nisan 2016 Perşembe günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ‘Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nın açılış töreni, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen veya Başkan Vekili, Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

İstanbul, 14 Nisan 2016– TÜYAP tarafından sektörün önemli markalarını, sporseverleri ve sağlıklı yaşama önem verenleri bir araya getirmek için yola çıkan Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nın açılış töreni, 14 Nisan 2016 Perşembe günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Tüyap Fuar Ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt, Türkiye Cimnastik Federasyonu Yöneticisi Sevil Topuz, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz’ın yanı sıra, FIBA Başkanı Turgay Demirel, Antrenörler Yılmaz Vural, Oktay Derelioğlu ile Türkiye’nin önemli sporcuları ve spor tutkunları katıldı.

Ersözlü: “Türkiye’de spor endüstrisi cirosunu artırmak, farkındalık yaratmak ve gençlerimize destek olmak istiyoruz.”

Törenin açılış konuşmasını yapan Tüyap Fuar Ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Türk fuar sektörüne yeni bir fuar katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu fuar ile Tüyap fuarcılık olarak bir ilki gerçekleştiriyoruz. 6 salonda 30.000 metrekare alan üzerinde 200’den fazla firmanın katılımı ile aynı anda 3 farklı fuar gerçekleştiriyoruz. Fuarda birbirinden değerli derneklerin ve markaların müsabakaları, etkinlikleri, şampiyonaları ve showları yer alacak. Etkinliklerin yanı sıra dünyaca ünlü sporcular da burada olacak. 4 gün boyunca fuarda görsel bir şölen yaşatacağız. Sektörün büyümesine ve lisanlı sporcu sayısının artmasında bir veri oluşturduk. Türkiye’de spor endüstrisi cirosunu artırmak, farkındalık yaratmak ve gençlerimize destek olmak istiyoruz” dedi.

Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz ise konuşmasında şu noktalara dikkat çekti.“ Bu fuar ile bir rüyamız daha gerçek oldu. Fuarımız gerçek bir Avrasya fuarı ve dünyada üçüncü olmaya aday. Bisikletliler derneği olarak isteğimiz, Türkiye’de güvenli bisiklet yolları ve park alanları oluşturulması. Türkiye’de büyük atılım yaptık, 5 milyon üniversite öğrencisini bisiklet kullanamaya teşvik etmek için İETT otobüslerine taşıma aparatı koyduk. Hatta bazı turizm şirketleri bize destek olarak bisikletli yolcuların bisikletlerini ücretsiz olarak taşıyacağını açıkladı. Londra’da 362 milyon dolar harcanarak inşa edilen bisiklet otobanın, 17km’lik örnek projesi Ankara için yapılıyor.”

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyon Başkanı Niyazi Kurt ise; “4 Mayıs 2016’da İspanya’nın Santa Susanna şehrinde gerçekleşecek Avrupa Şampiyonası’nda yer almak için bu fuarda Türk Milli takımımızın seçmelerini yapıyoruz. 2012 yılında en az bütçe ile en çok madalya kazanan federasyon olduk. Ülkede 10 bine yakın spor salonu var ve 100 binden fazla insan bu salonlardan faydalanıyor. Bizim alanımız, sporun bir anlamda görsel boyutu. Lisanslı olan 500 ila 600 sporcu sayımızın, spor sektöründe gerçekleşecek farkındalıkla en az bin olmasını arzu ediyoruz.” dedi.

TÜYAP’ta dört gün durmak yok…

Öte yandan spor ve aktif yaşamın her alanının yer alacağı fuarda, özel olarak hazırlanan alanlarda dört gün boyunca spor etkinlikleri gerçekleştirilecek. Zumba’dan Fitness’e Pilates’ten Klasik Yoga’ya Body Balance’dan Natürel hareketlerle yapılan spor çeşitlerine kadar birçok etkinliğin yer alacağı fuarda, ziyaretçilere keyifli anlar yaşatılacak. Türkiye’de sporun duayen ismi ve aynı zamanda spor fuarının tanıtım yüzü olan Neslihan Yavuzcan, fuarda nefes ve özel etkinlikleriyle katılımcılara sağlıklı dakikalar yaşatacak. Aynı zamanda World Beauty Fitness&Fashion (WBFF)’ın Andreia Brazier, Williams Falade, Wole Adesemoye, Amr Hussein, Kitti Savai ve Julia Stecher gibi dünyaca ünlü manken yıldızlarının katılacağı fuarda, özel showlar da sergilenecek.

Fuarların kalbi TÜYAP’ta atıyor

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı ile birlikte, Boat İstanbul ve Avrasya Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı da eş zamanlı olarak start alacak. Bisikletliler Derneği’nin iş birliği ile düzenlenecek olan Avrasya Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı’nda dağ bisikletleri, yarış bisikletleri, şehir bisikletleri, çocuk bisikletleri, moda ve giyim, cyclo – cross bisikletleri, elektrikli bisikletler, fitness bisikletleri – segway, spor bisikletleri – kargo bisikletleri – özel amaçlı bisikletler – yedek parçalar, aksesuarlar ve ürünleri tek çatı altında sergilenecek. 10 metre altı motorlu, motorsuz ve yelkenli tekneler ile su sporları fuarı Boat İstanbul’da ise ağırlıklı olarak 10 metre altındaki teknelerin tanıtımı gerçekleştirilecek. Hobi ve spor tekneciliğini geliştirmek amacı ile düzenlenen bu fuarda en yeni ürünler deniz tutkunları ile buluşacak.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]