Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Münazara yarışmasının kazananları belli oldu

Yayınlanma:
ABONE OL

Ataşehir Belediyesi tarafından Ataşehir’deki ortaokul öğrencilerine yönelik “Düşünüyorum Öyleyse Varım” sloganıyla hazırlanan münazara yarışmasının kazananları belli oldu.

Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün birlikte hazırladığı münazara yarışmasında, ortaokul öğrencileri kurdukları takımlarla, jüri üyelerini ikna ederek şampiyonluğa ve ödüllere sahip olmak için yarıştılar.

10 Nisan 2016 Pazar günü gerçekleşen ve Juri üyeliğini Ünlü Yazar-Şair-Çevirmen Ataol Behramoğlu, Alev Şahin, Serpil Ateş ve Mustafa Kaya’nın yaptığı final yarışmasında Mustafa Öncel Ortaokulu ile Kemal Berktan Ortaokulu yarıştı. “İnsan mı zamanı yönetir, yoksa zaman mı insanı yönetir?” konusunun tartışıldığı münazara yarışmasında, juri üyeleri tarafından zaman insanı yönetir görüşünü savunan Mustafa Öncel Ortaokulu daha başarılı bulundu.

7d3b4fbe-0bf3-4664-a01c-8bcb67ba3ce8
20 okulun katıldığı yarışma sonucuna göre birinci okul Mustafa Öncel Ortaokulu, ikinci okul Kemal Berktan Ortaokulu seçilirken, yarışma üçüncüsü ise Mustafa Öncel Ortaokulu’nun diğer takımı oldu.

3 asil ve 1 yedek üyeden oluşan grupların yarıştığı Münazara Yarışmasında; birinci gelen grup öğrencilerine dizüstü bilgisayar, ikinci ve üçüncü gelen grup öğrencilerine de tablet bilgisayar hediye edildi.

Birinci gelen grup öğrencilerine hediyeleri Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar, İkinci gelen grup öğrencilerine hediyeleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Volkan Aslan, üçüncü gelen grup öğrencilerine de hediyeleri Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt tarafından verildi.

Öğrencilere ve ailelerine hoşgeldiniz konuşması yapan Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Battal Sarıkaya, tüm salondakilere Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin selam ve sevgisini ileterek başladığı konuşmasında, ilki gerçekleşen münazara yarışmasına katılarak destek sağlayan tüm öğrencilere teşekkür etti.

Yarışma sonrasında münazara konusu “İnsan mı zamanı yönetir, yoksa zaman mı insanı yönetir?” sorusu hakkındaki görüşlerini öğrencilerle paylaşan Ünlü Yazar-Şair-Çevirmen Ataol Behramoğlu, “İnsan kendisinin rüyasıdır” şiirini okudu.

Yarışma sonrası yarışmacı ve izleyici tüm öğrenciler ile aileleri için kokteyl düzenlendi ve kitap dağıtıldı.
Birinci gelen Mustafa Öncel Ortaokulu öğrencileri:

Yaren Elibol (Asil üye)
Tuğba Güney (Asil üye)
Zehra Uçan (Asil üye)
Bedirhan Tayfun (Yedek üye)

İkinci gelen Kemal Berktan Ortaokulu öğrencileri:

Begüm Yıldız (Asil üye)
Anıl Eşref Nalbat (Asil üye)
İnan Keskin (Asil üye)
Betül Safi (Yedek üye)

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır! Türkiye […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]