MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Etkinlikler, Genel, Manşet, Toplum » Tarih Ve Edebiyat Penceresinden Çanakkale

Tarih Ve Edebiyat Penceresinden Çanakkale



Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, zaferin 101. yılında Çanakkale Savaşları’nı, ’Asırlık Bilinç: Çanakkale Savaşları, Asırlık Anıt: Çanakkale Şehitlerine’ paneli ile konuşuyor.
Her yıl yapılan panellerde Çanakkale’yi farklı perspektiflerle yorumlayan akademisyenler, bu yılki panelde Çanakkale Savaşları’nın tarihe ve edebiyatımıza etkilerini konuşacak.
Mehmet Akif’in aşıladığı Çanakkale bilinci üzerinde özellikle durulacak. Edebiyat Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Fatih Andı, Prof. Dr. Zekeriya Kurşun, Prof. Dr. Hasan Akay ve Doç. Dr. Hasip Saygılı’nın konuşmacı olduğu panel, 24 Mart Perşembe, 14.00’te, Üsküdar (Atik Valide) Yerleşkesi’nde dinlenebilir.

📆 23 Mart 2016 Çarşamba 12:37   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.