MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Şehit Ve Gaziler Onuruna Yemek

Şehit Ve Gaziler Onuruna Yemek



Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin,  Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle düzenlenen yemekte  Şehit ve Gazi aileleriyle bir araya geldi. Programda Kaymakam Osman Tunç ve ilçe protokolü de yer aldı.

 

18 Mart Çanakkale Zaferinin 101. Yılı  ve Şehitleri Anma Günü programı çerçevesinde Şehit Aileleri, Gaziler ve gazi aileleri için bir yemek gerçekleştirildi. Organizasyona Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve ilçe protokolü de katıldı.  Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, İlçe protokolü ile birlikte masaları tek tek gezerek şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilendi.  Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mehter Takımının konserinin de yer aldığı programda kısa bir konuşma yapan Başkan Şahin, Anadolu’nun zor bir coğrafya olduğunu belirterek  “Anadolu’da onlarca millet yaşamış ama hiç biri Türk milleti gibi bin yıl boyunca burada kalamamış.  Bizdeki bu birlik ve beraberlik şuuru oldukça da binlerce yıl daha buradayız” dedi.

📆 21 Mart 2016 Pazartesi 10:42   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.