Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Ayvalıklı çocuklar Kadıköy’de konser verecek

Yayınlanma:
ABONE OL

Ayvalık Belediyesi’nin düzenlediği, Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi’nin destek verdiği “Zeytin Çekirdekleri Projesi kapsamında” Ayvalık’tan İstanbul’a gelen çocuklar Kadıköy’de konser verecek. İlk kez İstanbul’da konser verecek çocuklar tüm İstanbulluları kendilerini dinlemeye çağırıyor.

Ayvalık Belediyesi, “Zeytin Çekirdekleri Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında 8-11 yaş arasındaki 17 keman ve 5 çello öğrencisi, Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi Keman Orkestrası öğrencileriyle ortak çalışma yapmak ve 23 Ağustos 2015 Saat 18:00’de Kalamış Atatürk Parkı’nda bir konser vermek üzere İstanbul’a geldi.
Ayvalık Belediyesi’nin çocukların ve gençlerin eğitim, sanat, spor yoluyla sosyal yaşamlarını güçlendirmek amacıyla oluşturduğu Zeytin Çekirdekleri Projesi, Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi’nin katkısıyla etkinliklerini gerçekleştirmeye devam ediyor.
Kadıköylü çocuklara 2007 yılından itibaren ücretsiz sanat eğitimleri sunan Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi ile projenin mimarı olan Ayvalık Belediyesi’nin ortak yürüttüğü çalışmalar 17 farklı ilçe ve köy okullarından 146 öğrencinin katılımıyla başladı. 2014 yılında başlatılan projenin amacı ise çocukların ve gençlerin mutlu, bilinçli, eşitlikçi, barışçıl ve insancıl yaklaşımları sanat, spor, eğitim aracılığı ile öğrenmelerini sağlamak.
2014 ve 2015 yazında Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi desteği ile kamp yapan çocuklar son olarak 29 Haziran- 4 Temmuz 2015 arasında katıldıkları yaz kampı sonrasında Ayvalık’ta bir konser vermişti.

ayvalikli-cocuklar-kadikoyde-konser-verecek1
Projenin ikinci ayağı ise Kadıköy’de gerçekleşecek. 20 Ağustos’da Ayvalık’tan gelen olan 17 keman ve 5 çello öğrencisi Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi Keman Orkestrası öğrencileri ile bir araya gelerek hem ortak çalışma yapacak hem de İstanbul’u gezecek. Kadıköy Belediyesi’nin misafiri olan çocuklar üç gün sürecek provalarının ardından 23 Ağustos günü saat 18:00’de Kalamış Parkı’nda konser verecek.
Kadıköy ve Ayvalık Belediye Başkanlarının da katılacağı konser için prova çalışmaları Kadıköy Çocuk Sanat Merkezinde sürüyor. Provalardan arta kalan zamanlarda Kadıköy ve İstanbul’un tadını çıkaran çocuklar, Pazar günü verecekleri konser için çok heyecanlı olduklarını söylüyor ve tüm İstanbulluları kendilerini dinlemeye davet ediyorlar.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]

Belediye
07 Nisan 2024
ŞİLE’NİN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI ÖZGÜR KABADAYI GÖREVE BAŞLADI

31 Mart Yerel Seçimlerinde, Şilelilerin halkının desteğiyle %51.88 oy oranı ile Şile Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi adayı Özgür Kabadayı, 4 Mart Perşembe günü Şile İlçe Seçim Kurulu’ndan düzenlenen mazbatayı vatandaşlarında yoğun katılımlarıyla birlikte teslim alarak başkanlık görevine resmen başladı. ŞİLE İÇİN YENİ BİR DÖNEM   İLGİLİ HABER Ataşehir’de yeni belediye başkanı Onursal Adıgüzel […]