MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » HARBİYE’DE 5000 ORTAK DİLEK

HARBİYE’DE 5000 ORTAK DİLEK



Ferhat Göçer, organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği “Turkcell Yıldızlı Geceler” kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı.Olağanüstü bir geceye sahne olan Harbiye’de 5000 kişi Göçer’le birlikte şarkılar söyledi ve sanatçıya tempo tutarak eşlik etti.

Konserin bir bölümünde ünlü besteci ve piyanist Anjelika Akbar da konuk sanatçı olarak yer alırken,iki sanatçı da beyazlar içinde sahneye çıkarak; aydınlık, bembeyaz, temiz ve huzurlu bir Türkiye dileğinde bulundu.Göçer ve Akbar; Rusların efsane şarkısı “Katuşa”, Johann Sebastian Bach’dan esintiler ve “Rigoletto Operasından” aryalar ile Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım” eserini izleyicilere sunarak, müziğin farklı renklerini sevenleriyle buluşturdular. İzleyiciler de ikilinin bu gösterisine alkışlarıyla teşekkür ettiler.

Ferhat Göçer, konserinin ikinci bölümünde söylediği,klasikleşen, çok sevilen şarkıları ile Harbiye’ye gelen binlerce seyircisine unutulmaz bir gece daha yaşattı.

📆 06 Ağustos 2015 Perşembe 12:33   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

Günsu ÖZKARAR
16 Şubat 2025 Pazar
Konuk YAZAR
05 Mart 2025 Çarşamba
Yusuf POLAT
23 Haziran 2025 Pazartesi

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR