Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Ahmet Şimşek Koleji’nden VELİLERE ÖNEMLİ UYARILAR

Yayınlanma:
ABONE OL

‘Kolejimiz :

30 yıllık birikim ve deneyime,
En üstün vasıflı eğitim kadrosuna,
Maddi imkansızlıkları ortadan kaldıran yapıya,
Üniversite yolunda başarıyı tartışmasız sağlayan programa,
Gençliğimizi üstün kaliteli eğitimle yetiştiren sisteme sahiptir.
Yıllarca on binlerce genç yetiştirip, mezun eden Eğitim Kurumlarımız, eşi olmayan, kendine has geliştirdiği vakıf (ücretsiz eğitim- ucuz ücretli öğretim) sistemi ile zeki ve yetenekli gençlerimizi maddi sıkıntıya girmeden, yüksek seviyelere ulaşacak şekilde okutarak ve yurdumuzun içinde ve dışında temsil etme imkanına kavuşturarak göğsümüzü kabartmaktadır.
Sayın Velilerimizi defalarca uyardık, yine uyarıyoruz :
Çocuklarının üstün kaliteli eğitim almaları ve mükemmel şekilde yetişmelerini düşünerek 30 bin. 40 bin. 50 bin. 60 bin. TL. gibi yüksek ücretler ödemeleri gerekmez. Çünkü Biz varız. Gayemiz, ticaret yapmak, kar etmek değil, çocuklarımızın mükemmel yetişip, istikballerini istedikleri şekilde kazanmalarını temin etmektir.
Her türlü imkanı sunan Kolejimizde peşin ödeme kaldırılmıştır, aylık taksitler 590 TL.-690 TL. aralığındadır ve istenilen aylarda ödenmektedir. 12 adet taksitin çoğu bu kayıt yılından sonraki yıla (2016 yılına) sarkmaktadır.
TEOG’da en yüksek seviyeye ulaşmış bulunuyoruz.
Üniversiteye girişte hazırlık kursları bir ders yılında 964 saate çıkarılmıştır, kurslarda görevlendirilmiş olan uzmanlar, dershanelerden açıkta kalan yüzlerce ehil öğretmen içinden seçilmiş, yetenekli, deneyimli bir kadro üniversiteye girecek öğrencilerimizi yetiştirmektedir. Her şey ücretsizdir.
Ücretlerden KDV, gecikme zammı, vade farkı, faiz alınmamaktadır.
Yabancı dil kitapları İngiltere’den ithal edilmiştir ve kayıt sırasında öğrenciye ücretsiz verilmektedir.
Türkçe kitaplar ücretsiz verilmektedir ve okul açıldığı gün her öğrencinin sırasının üzerine konacaktır.
Okul kıyafeti kayıt sırasında öğrenciye ücretsiz verilmektedir.
Etkinlik kulüplerinde çalışılırken giyilecek bütün kıyafetler ücretsizdir.
Eğitim Kurumlarımızda etkinlikler müdürlüğüne bağlı 26 adet kulübün faaliyetleri ücretsizdir, “ücretsiz etkinlikler kartı” öğrenciye kayıt sırasında imza karşılığında teslim edilecektir. Bu etkinlikler: Yüzme, basketbol, voleybol, futbol, tiyatro, müzik, görgü kuralları, kütüphanecilik, gazetecilik, yazarlık, mental aritmetik, bilim ve teknoloji, satranç, İngilizce scrabble, girişimcilik, folklör, bale ve modern dans, matematik, fotoğrafçılık, gezi ve çevre, Amerika’da İngilizce vs. (Etkinlik Kulüpleri ücretsizdir.)
Yabancı dil okulunu bünyesine alan bir Kolej olarak, yabancı dil eğitimine değer verilmektedir. Amerika’dan getirilen görsel, işitsel sinema sistemi ile canlı olarak kolejimizin özel dil laboratuarlarında ve gösteri merkezi salonlarında yapılan ve Türkiye’de sadece Kolejimizde uygulanan dil eğitimi tamamen ücretsizdir.
Yemek her öğün 6 çeşit çıkmaktadır ve porsiyonu 82 kuruştan hesap edilmektedir. ‘şeklinde belirtmiştir.

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
7. İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ BAŞLADI

12 ülkeden 5.250 çocuk ve genç ‘umut’ için İstanbul’da buluşuyor   İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başladı. İki yılda bir düzenlenen bienalin bu yılki konsepti ‘Umut’ olarak belirlendi. Bienal kapsamında 5 bin 250 çocuk ve gencin 579 projesi bir ay boyunca İstanbul’un farklı merkezlerinde sergilenecek. 2010 yılından bu yana 31 ülkeden katılımın olduğu 7. İstanbul […]