MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Baba Can’dır’da ilk bölüm heyecanı

Baba Can’dır’da ilk bölüm heyecanı



İlk bölüm Baba’nın evinde izlendi

TRT1’in merakla beklenen yeni dizisi “Baba Can’dır” ilk bölümüyle Pazar akşamı yayınlandı. İlk bölümü dizinin oyuncuları, teknik ekibi, kamera arkası çalışanları, yapımcıları ve TRT yöneticileri sette izledi.
Yapımcılığını MF yapım ( Faruk Bayhan-Fatih Aksoy) yaptığı, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın senaryosunu Tayfun Güneyer’in kaleme aldığı “Baba Can’dır” dizisi ilk bölümüyle ekrana geldi.
Dizinin ilk bölümünü oyuncular; Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün Karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay , Selda Özbek, kamera arkası çalışanları, yapımcı Faruk Bayhan, uygulayıcı yapımcı Rezzan Diniz ve TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan hep birlikte izledi.
Dizide, Settar Tanrıöğen’in canlandırdığı Salih karakterinin evi olarak kullanılan evin bahçesinde gerçekleştirilen izlemede oyuncuların ve teknik ekibin heyecanlı oldukları gözlemlendi.

📆 03 Ağustos 2015 Pazartesi 15:39   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.