Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

başınız dik olsun

Yayınlanma:
ABONE OL
başınız dik olsun

Kartal Atatürk İlkokulu Müdürü Yunus Özdemir, 75’in altında kaldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, geçtiğimiz hafta tüm okul müdürlerini değerlendir. İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri koordinasyonunda yapılan değerlendirmede: 100 üzerinden 75 puan alamayan okul müdürlerine “dur” dendi. Puanlamada, 100 puanın 70’ini İlçe Milli Eğitim, 30’unu okul kullandı.

Çok sayıda okul müdürünün yeterli puan alamadığı değerlendirmede; Atatürk İlkokulu Müdürü Yunus Özdemir’de, 75 puanı geçemedi.

İLGİLİ HABER EZBERCİ EĞİTİM

1960 Rize doğumlu olan Yunus Özdemir, 1981 yılında Ankara Gazi Eğitim’den mezun olmuş. Aynı yıl Denizli’de öğretmen olarak göreve başlayan Özdemir, 1994 Yılında Kartal Serhat Şanlı İlköğretim Okuluna, 1994 yılında da Yavuz Selim İlköğretim Okuluna gelmiş. Rotasyonla Atatürk İlköğretim Okulu’na atanan Yunus Özdemir, şimdi beklemede.

33 yıllık mesleki birikimi, 22 yıllık müdürlük hayatı olan ve kendisini çok yakından tanıdığım Yunus Özdemir, neden başarısız? 100 puanın 70 ini elinde tutan Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yunus Özdemir’e, neden yeterli puan alamadın” diyor.

Yunus Özdemir, denen yetersiz? Bize göre bu puanlamada bir problem var. Sorular mı hatalı, çeldiriciler mi çok güçlü, bilgisayar girişlerinde bir sıkıntı var? Bilmiyoruz. Biliyoruz ki Milli Eğitim’de bu konudan rahatsız.

Yunus Özdemir’in elinde: 6 takdir, 3 başarı belgesi, 10 teşekkür belgesi, 1 maaş ile ödüllendirme var. Tema Vakfı tarafında “Beslenme dostu okul “ seçilen, “Beyaz Bayrak” alan Yunus Özdemir, Yavuz Selim İlköğretim Okulu’nu iç dış tepeden tırnağa boyatan ilk müdürdür. Yavuz Selim’de çalıştığı 5 yıl içinde kendi çaba ve gayreti ile yapılanlar üç aşağı beş yukarı şöyle.

1-Okul tepeden tırnağa boyanarak okula renk ve estetik kattı. 2- Sınıf kapıları komple değiştirilerek sınıfların giriş çıkışına kolaylık sağladı. 3-Tuvaletleri kırılıp tamamen yenileterek okuldaki pis kokuya son verdi. 4- Elektrik tesisatı yenilenerek, muhtemel elektrik yangınının önüne geçti. 5-Su tesisatını komple yenileterek çocuklarımıza daha sağlıklı su hizmeti sundu. 6- Okulun doğalgaza geçmesiyle çevre kirliliğine ve personel israfına son verdi. 7-Okul duvarları yeniden yaptırarak öğrencileri, güvenlik içine aldı. 8-Deprem riski taşıyan binaya ek merdiven yaptırarak okulun tahliyesi kolaylaştırdı Olası İstanbul depreminde binanın yıkılmasının önüne geçerek muhtemel ölümlerin önüne geçti. 9-Eski binanın tamamen yıkılarak yeni ve modern bir okul yapılmasını sağladı. 10-Öğretmenleri sürekli motive etti. 11-Veli ile okulu bütünleştirdi.

Bu kadar mı? Hayır. Hemen her yıl onlarca çocuğa giysi onlarca aileye gıda yardımı yapan/yaptıran Yunus Özdemir, öğretme, öğrenci ve velileri ile el ele vererek Yavuz Selim İlköğretim Okulu’nda Anadolu Lisesi patlaması yaşadı. % 70’ler seviyesinde Anadolu liselerine yerleştirme başarısı sağlayan Yavuz Selimliler; Voleybolda, Halkoyunlarında ve Bilgi yarışmalarında önemli bir mesafe aldı. Gezi, edebiyat, tiyatro, sinema, müzik ve resim alanında yüzlerce projeye imza attı. Şimdi birileri Yunus’a, “Başarısız” diyor.

Siz, elinde zımpara taşı sıra temizleyen müdür gördünüz mü? Siz elinde boya fırçası okul duvarlarını boyayan müdür gördünüz mü? Sınıftaki patlayan ampulü, çatıdaki kırık kiremitleri değiştiren müdür gördünüz mü?

Biz gördük, Bu müdür, dün Kartal Yavuz Selim İlköğretim Okulu’nda birlikte çalıştığım, Kartal Atatürk İlk Okul’u Müdürü olan Yunus Özdemir’dir.

Teşekkürler müdürüm. Birileri tüm bu çalışmaları görmemiş ama; öğretmen, öğrenci ve veliler seni tanıyor.

Senin alnın ak, başın dik.

author avatar
M. Nazım TELLİ

İlgili Haberler

25 – 31 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 26 Mart (Ay Tutulmasından 1 gün sonrası) Haftanın En Yoğun Günü!
Yazarlar
23 Mart 2024
25 – 31 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 26 Mart (Ay Tutulmasından 1 gün sonrası) Haftanın En Yoğun Günü!

Ay Tutulmasından tam 1 gün sonrası yani 26 Mart haftanın en yoğun günü olup bugünde olumsuz hava şartları ve kazaları çoğalabilir. 31 Martta da zayıf fay hatlarında şiddetli depremler artabilir. 31 Martta depremlerin haricinde şiddet ve terör olayları da artabilir. 25 Marttaki Ay Tutulması Terazi burcunda -1 katsayısında olup en çok Natal Güneşi İkizler ve […]

Mimar Dr. Nihat Şen, “İstanbul’da 5 yılda 1,5 milyon konut yenilenebilirdi”
Belediye
22 Mart 2024
Mimar Dr. Nihat Şen, “İstanbul’da 5 yılda 1,5 milyon konut yenilenebilirdi”

İstanbul’u bekleyen deprem riski için atılan adımları ve kentsel dönüşüm tartışmalarını işin uzmanı değerlendirdi. Türkiye, deprem kuşağında olduğu gerçeğiyle yüz yüze kalmaya devam ederken deprem uzmanlarında sık aralıklarla uyarılar gelmeye devam ediyor. Özellikle de İstanbul’da beklenen olası deprem riski milyonlarca kişi açısından korkuya neden oluyor. 31 Mart 2024 yerel seçimlerine günler kala belediye başkan adaylarının da gündemi deprem. Mevcut İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminden şikâyetçi olan İstanbullunun […]

HER YASAL HAK HELAL DEĞİLDİR
Yazarlar
19 Mart 2024
HER YASAL HAK HELAL DEĞİLDİR

Alev Alatlı:  “İmar ruhsatı olan bir müteahhit şehrin ırzına tecavüz ederken yasal olarak suçsuzdur ama yaptığı iş helal değildir. Keza raf ömrünü uzatmak için ekmeğin içine kanserojen madde koyan fırıncının yaptığı ambalajın üzerine koyduğu sürece yasal dolayısıyla suçsuzdur, ama helal değildir. Bir kalem darbesiyle atar ergenleri sokağa döken yazar, alevler afakı sardığında suç mahallinde değilse, olayları […]

18 – 24 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 22 Mart (Ay Tutulmasından 3 gün önce) Haftanın EN Yoğun Günü!
Yazarlar
16 Mart 2024
18 – 24 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 22 Mart (Ay Tutulmasından 3 gün önce) Haftanın EN Yoğun Günü!

22 Mart Ay Tutulmasından 3 gün öncesi haftanın en yoğun günü olup bu günde Ay, Merkür, Mars, Uranüs ve Plüto düşük katsayıda olacaktır. Bilhassa Mars Transiti İkizler ve Yay burcunu olumsuz etkileyebilir. İkizler burcu her türlü iletişim ve ulaşımı sembolize ettiğinden 22 Martta iletişim kazaları ve olumsuz hava şartları oluşabilir. Uranüs Transiti de yer altını […]