Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Galatasaray’da Gündem Transfer Ama Sneijder’in Gündemi Farklı!

Yayınlanma:
ABONE OL
Galatasaray’da Gündem Transfer Ama Sneijder’in Gündemi Farklı!

Konu Şu ; Bizler yabancı transferlerinin önemini ve ne işe yaradığını halen kavrayamadık.Yabancı futbolculara şu an için adedi biraz fazla olsa da karşı değilim.Ancak bu isimlere bu kadar önemli imkanlar verilirken emekliliklerini burada geçiriyor olmalarına karşıyım.

Evet.Futbolumuz durma noktasında ; Çünkü bu kadar yabancı giriş çıkışının olduğu bir ligde maalesef ne altyapılara ne de yeni parlamaya aday yerli oyunculara gereken yatırım yapılmıyor.Zamanında Dünya kupasında ,Federasyon kupasında ve Avrupa şampiyonasında Milli takımımızla aldığımız dereceler unutulmaya yüz tuttu.

Biliyorsunuz.Türkiye ‘ den yurt dışına yüksek bonservis bedeli ile  giden ve ülkemizide iyi hatırlayan yabancı oyunculara pek rastlayamıyoruz. Bursaspor ‘ un bu yüzden Alfred N’daye yi Sunderland ‘ e göndermesi önemliydi.Emenike ‘ nin en azından şartlar gerektirdiği için yurtdışına transferi önemliydi.

İLGİLİ HABER EĞİTİMDE ÇÖZÜM!

Senelerce bizler hep Gençlerbirliği’ nin aldığı oyuncuları yıldızlaştırıp yurtdışına gönderdiği veya ülke içerisinde transferini sağladığı  haberlerini okuduk.Kona ve Mousheu dan sonra hakikaten de Haminou Dramani,Bruce Djite,Josip Skoko gibi oyuncular oldukça iyi maliyetler ile ülkemizden ayrıldılar.Ancak büyük takımlarımızın yüksek bonservis bedeli ile gönderebildiği oyuncu sayısı gerçekten çok az.

Biliyorsunuz eskiden İnter ‘ e oyuncu satan ya da bedelsiz gitseler dahi oyuncu gönderen bir takımdı Galatasaray. Şimdilerde ise Weslej Sneider transferi ile gündemde.Öncelikle bir oyuncunun bu işi bu kadar yokuşa sürdüğü bir ortamda alınsa bile fayda sağlayacağına inanmıyorum.Bir dünya klübü olan takımın diğer dünya klüplerinden büyük yıldızlar transfer etmesi güzel.Ancak bu oyuncular hiç bir zaman klübün bütçesini sarsmamalı.Bu yüzden iddialı olduğu Şampiyonlar ligi için bile yanlış bir seçim olduğunu düşünüyorum.Özellikle Chris transferinden sonra. Bu yüzden gelecek vaadeden ,henüz parlamamış,yetenekleri herkesçe bilinen bir isimle anlaşmalı Galatasaray.

Kısaca da Fenerbahçe Ülker ‘ e göz atalım.Bu gün de Caja Laboral e kaybettiler.Ben ömrümde bu kadar dağınık oynayan,sahada ki oyuncuların birbiri ile bu kadar kopuk olduğu bir takım görmedim.Kapasitesi belli Caja Laboral karşısında bile adeta yokları oynadılar.Ribaund alamıyorlar.Oğuz Savaş ‘ a kalmış durumdalar pota altında.Bu da zaten Fenerbahçe ‘ nin ne kadar büyük zaafları olduğunu gösteriyor.Pianigani ‘ nin işi çok zor.Yerinde olsam kadroyu yeniden revize ederdim.

 

author avatar
Oğuz Akdeniz
Kısaca özgeçmişim : 1976 doğumluyum.İstanbul Üniversitesi iktisat fakültesi mezunuyum.Kadıköy de ikamet ediyorum.İngilizce ve ispanyolca biliyorum.Bekarım.Daha önce kanal 9 televizyonunda yorumculuk ve spormix,nbatr.com,basketbolhaber.com gibi pek çok sitede köşe yazarlığı yaptım.Spor dışında bankacılık,sigortacılık ve telekom sektörleri ile ilgilenme fırsatım oldu.

İlgili Haberler

Yazarlar
15 Nisan 2024
15 – 21 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 21 Nisan Güneş, Merkür, Venüs Dikkat!

15 Nisan haftası Güneş Tutulmasından sonraki hafta olup haftanın en olumsuz günü 21 Nisan Pazar günüdür. Güneşin katsayısı 20 Nisandan itibaren -2 seviyesine düşecektir ve Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları son derece olumsuz etkileyebilir. Bilhassa Yengeç ve Oğlak burçları 20, 21 Nisanda Tr Güneşden son […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
06 Nisan 2024
08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına Dikkat!

Haftanın en önemli olayı 08 Nisan Güneş Tutulmasıdır. Çünkü 08 Nisandaki Güneş Tutulması -1 katsayılı olup Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını olumsuz etkileyebilir. Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar ise çeşitli fırsatlar elde edebilirler. Koç burcu NATO, Yengeç burcu Irak, Terazi burcu Suriye gibi ülkeler Güneş tutulmasından son derece olumsuz etkiler alabilir. Bu […]

Basında Kadıköy
02 Nisan 2024
Çiçeği Burnunda Yazar Zehra Güngör

İnternette arattığımızda hakkınızda az şey buluyoruz. Biraz gizemli bir yazar mısınız ve sizi kendinizden dinleyelim mi?   Çok hoş bir soru. Teşekkürler… Bilerek gizemli olan birisi değilim. Fakat gizemi de severim. Açıkçası dijital dünyayla aram pek iyi değil. Kendimi pek eğitemediğim bir yer burası. Haliyle uzak kalmayı tercih ediyorum. Belki de eski kafalıyım. (Gülüyor) Ben […]