Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Liglerimizden Tarihi Olimpiyatlara Kadar!

Yayınlanma:
ABONE OL
Liglerimizden Tarihi Olimpiyatlara Kadar!

Son günlerde Olimpiyatların da etkisi ,türkiye liginde yaşanan transfer gelişmeleri,basketbol ligimizde yaşanan oyuncu kapma mücadelesi ile gündem oldukça renkli geçiyor.Öncelikle ligimize bakalım. Geçtiğimiz senelerde flash transferlere alışmış olan Fenerbahçe bu sene bir hayli durgun.Gündem de bir çok isim olmasına rağmen sarı lacivertliler hala bekleme modunda.Buna karşılık Galatasaray özellikle Amrabat transferi ile bu sene bir hayli öne geçmti şimdiden Beşiktaş ta ise şu an mali sıkıntılar ön planda.. Bu sene Fenerbahçe ‘ nin en büyük transferi Aziz Yıldırım demiştik.Haklı da çıktık.En azından şu anda camia da sağlanan kenetlenme ve bütünleşme had safha da.

İlerleyen dönemlerde Forvete MoussaSow ‘ un yanına kuvvetli bir ayak alınacağı da aşikar. Beşiktaş ise Escude ve Mcgregor transferleri ile bu yarışın bir hayli gerisinde kaldı.Çünkü her iki isim de miadını doldurmuş futbolcular.

Ve farkındamısınız bilmiyorum ama Kayserispor,Orduspor,Bursaspor ve Gaziantepspor bu sene yapmış oldukları hamleler ile artık çok daha ön planda olacaklar.Medyanın bu takımlara daha fazla ilgisi futbolumuz için şart.Kayserispor ‘ un almış olduğu Bobo ve Boca Juniors tan alınan Mouche çok önemli oyuncular.Bursaspor ‘ un almayı düşündüğü KoloToure de takıma katılırsa önemli katkı sağlayacaktır.Keza Orduspor da HectorCuper ‘ in başlatmış olduğu futbol hamlesi bu sene alınan Arjantinli futbolcular ile önemli bir devrime dönüşmekte.Cuper ‘ in transfer etmiş olduğu Monje özellikle konuşulacak bir oyuncu.

İLGİLİ HABER EĞİTİMDE ÇÖZÜM!

 

Basketbol ligimizde ise Erman Kunter ‘ in şampiyon Beşiktaş ‘a adım atması her türlü olanaksızlığa rağmen camiaya umut vermekte.Kunter düşük bütçeli takımlara seviye atlatmakta usta.Kariyeri bunun örnekleri ile dolu.Ergin Ataman lı Galatasaray Jamont Gordon transferi ile ön plana çıkarken Fenerbahçe Sato ve Batiste transferi ile bu sene şampiyonluğun en güçlü adaylarından.Futbol liginde transferler bazında yaşanan durgunluğa rağmen basketbol ligimiz şimdilik daha canlı.

Bir de olimpiyatlara gelelim.2008 olimpiyatlarında bir altın madalya ile tamamladığımız olimpiyatlara..Tarihimizin en yüksek sporcu sayısı ile katıldığımız Londra da düzenlenen tarihi olimpiyatlara..

Neden başarılı olamıyoruz..Neden galibiyetleri de mağlubiyetleri de gözümüzde büyütüyoruz.Alın işte voleybolcularımız..2 senedir inanılmaz formda olan AurelioMotta ‘ nın takımı bile Brezilya ya şansız bir şekilde kaybettikten sonra Çin ‘ karşısında galibiyet ulaşabilecekken maçı kaybediyorlar.Sırbistankariısında alınan skor ise ancak teselli olur.Bu takımda artık Bahar ‘ ın servis hatalarına alternatif bulunmalı..Nerede eski günlerdeki maçı çeviren Neslihan ?..Bu takım da File önünde rakipleri karşısında kısa kalan Esra ‘ nın bir alternatifi olmaz mı..? Bu takım daha iyisini yapabilecekken böyle yerinde saymamalı..

Ve basketbolcularımız..Angola önünde zaten favoriydiler.Çek cumhuriyeti de onlara rakip olamazdı.Olamadıda..Onları büyük takımlar karşısında izlemek lazım.Hollingswoth un katkıları çok önemli..

Biz en büyük aşamayı devşirme sporcularla destekli olarak atletizm de de yapsak başarılı olduk diyebiliriz.Artık Eşref Apak ve Süreyya Ayhan ‘ ın açtığı yoldan bugün Nevin Yanıt,Fatih avam gibi sporcularımız devam ediyor.Emin olun geçen senelere göre dereceleri de mücadeleleri de daha üst düzeyde olacak.Aynı şeyi atletizm ve yüzme de de yapabiliriz.Çok zor değil.Ancal ya Halter de yitirdiklerimiz..Halter de ki üstünlüğümüzü göz göre,görekaybediyoruz.Artık Türk sporcuları bazı kategoriler de dereceye bile giremiyorlar.Herşey futbol ya da basketbol demek değil..Sporu bir bütün olarak kabul etmeliyiz Ve herşeyden önemlisi sporcu nesiller yaratmalıyız.Tabiki ilerleyen yıllarda başarı ve olimpiyatları bekliyorsak…

 

 

author avatar
Oğuz Akdeniz
Kısaca özgeçmişim : 1976 doğumluyum.İstanbul Üniversitesi iktisat fakültesi mezunuyum.Kadıköy de ikamet ediyorum.İngilizce ve ispanyolca biliyorum.Bekarım.Daha önce kanal 9 televizyonunda yorumculuk ve spormix,nbatr.com,basketbolhaber.com gibi pek çok sitede köşe yazarlığı yaptım.Spor dışında bankacılık,sigortacılık ve telekom sektörleri ile ilgilenme fırsatım oldu.

İlgili Haberler

Yazarlar
15 Nisan 2024
15 – 21 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 21 Nisan Güneş, Merkür, Venüs Dikkat!

15 Nisan haftası Güneş Tutulmasından sonraki hafta olup haftanın en olumsuz günü 21 Nisan Pazar günüdür. Güneşin katsayısı 20 Nisandan itibaren -2 seviyesine düşecektir ve Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları son derece olumsuz etkileyebilir. Bilhassa Yengeç ve Oğlak burçları 20, 21 Nisanda Tr Güneşden son […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
06 Nisan 2024
08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına Dikkat!

Haftanın en önemli olayı 08 Nisan Güneş Tutulmasıdır. Çünkü 08 Nisandaki Güneş Tutulması -1 katsayılı olup Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını olumsuz etkileyebilir. Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar ise çeşitli fırsatlar elde edebilirler. Koç burcu NATO, Yengeç burcu Irak, Terazi burcu Suriye gibi ülkeler Güneş tutulmasından son derece olumsuz etkiler alabilir. Bu […]

Basında Kadıköy
02 Nisan 2024
Çiçeği Burnunda Yazar Zehra Güngör

İnternette arattığımızda hakkınızda az şey buluyoruz. Biraz gizemli bir yazar mısınız ve sizi kendinizden dinleyelim mi?   Çok hoş bir soru. Teşekkürler… Bilerek gizemli olan birisi değilim. Fakat gizemi de severim. Açıkçası dijital dünyayla aram pek iyi değil. Kendimi pek eğitemediğim bir yer burası. Haliyle uzak kalmayı tercih ediyorum. Belki de eski kafalıyım. (Gülüyor) Ben […]