Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Yenilenen Fenerbahçe de Ne Değişti?

Yayınlanma:
ABONE OL
Yenilenen Fenerbahçe de Ne Değişti?

Son günlerde kimi okuyorsam Fenerbahçe ‘ nin transferlerinin yetersizliğinden,takımın gol yollarında zorlanacağından bahsediyor. Ben bu kanıda değilim.Fenerbahçe ‘ nin oldukça bilinçli transferler yaptığını düşünüyorum.MoussaSow bu sene en yüksek performansı gösterecek oyuncuların başında gelecek.Senegalli geçen sene takıma yavaş yavaş ısındı ve bu sene artık daha formda bir Sow görebileceğiz büyük şanssızlıklar olmazsa.Dia ‘ nın gidişi de pozisyon yaratan fakat skora çeviremeyen bir oyuncunun transferi açısından oldukça faydalı oldu

Yeni alınan oyunculardan Mehmet topal ortasahanın hemen gerisinde ön libero pozisyonunda veya ortasaha da joker konumunda,koşan,açıkapatan,pas yollarını bozan ve uzaktan şutları ile etkili bir adam.Çanakkaledardanelspor da bile bu özellikleri vardı.Halen de var.Üsteliktürkiye ligine göre fazla profesyonel.Banko faydalı olur.

Hasan Ali kaldırım sürati,driplingleri ve adam geçme özelliği ile oldukça etkili.Kayserispor ondan daha fazla istifade edemedi.Oldukça savaşçı ve güçlü bioyuncu.Bu oyuncu Topal ile birlikte orta sahanın yükünü de azaltacak .Egemen’e gelince..Hakkında bu kadar spekülasyon var.Ancak bu oyuncu sahada iken kimse bu oyuncu için o gün saha da formasının hakkını vermedi diyemez.Çalışan ve çalıştıkça üstüne koyan bir futbolcu.Profesyonelce düşünmesi onun tercihi..

İLGİLİ HABER EĞİTİMDE ÇÖZÜM!

Ve tabikiAlex..Bu takımın efsaneleri arasında..Kabul etmek gerekli ki Fenerbahçe ‘  nin oyun düzeninde teknik patrondan sonra en etkili o. Önümüzde ki sene belki de kariyerinin sonlarında bir kez daha şampiyonluk yaşamak mutlaka isteyecektir.

Kuyt ‘ ı anlatmadık..Kuyt fizik gücü ile teknik kapasitesini birleştiren oldukça tecrübeli bir ayak.Fenerbahçe ‘ nin en önemli sorunlarından biri olan geri koşamama sorununa ilaç gibi gelecek.Görev bilinci yüksek ve disiplinli bir oyuncu.Pek çok atağı rahatlıkla olgunlaşmadan kesecektir.

Fenerbahçe taraftarının bu sene takımına her zamankinden fazla sahip çıkacağı da gerçek.Başkanlarına kavuşmaları ile bu sene Saraçoğlu her maç dolu tribünlere bu takımı oynatır. Buna da türk futbolunun da ihtiyacı var,fenerbahçenin de..

Şimdi gelelim yapılacak olan transferlere…Her gün yeni haberler okuyoruz ama bu takımın ilacı Gomis..Bu oyuncu Krasiç ya da diğer gündemdeki oyunculardan pozisyonları farklı da olsa kalitesi açısından çok farklı bir oyuncu.Hızlı teknik  ve bir tilki kadar kurnaz.Fenerbahçe ye alınırsa ve Bienvenue bir şekilde takımdan ayrılırsa Sow ile birlikte fransanın en etkili 2 forveti yanyana çubuklu formada buluşur.

Diğer anlatılan isimlerin hiç biri bu oyuncunun kalitesinde değil..VeKrasiç kesinlikle gelmemeli..2 sene önce gelmeyen bir adamın ve bir dünya şart sunan bu futbolcunun bu sene de bu takımda oynaması doğru değil..

Futbol öyle bir spor ki..Yıldız adayı ayakları ilk gördüğünüz de talih te bu ayaklardan yana olursa onların birer yıldıza dönüşebileceğinizi anlıyorsunuz.TıpkıEmenikegibi..Henüz çok taze bir örnek  Veyahut Ribery gibi…Galatasaray da kalabilirmiydi..? Kalabilirdi ama olmadı..

Fenerbahçe bu yüzden bir tane de geleceğe dönük genç ve kariyeri parlak bir oyuncu almalı..İsim vermeye gerek yok…Avrupa da Almanya ve Fransa liglerinde bu tip oyunculardan çok var..Ne gerek var  Danimarkaya,İsveç.’ e

author avatar
Oğuz Akdeniz
Kısaca özgeçmişim : 1976 doğumluyum.İstanbul Üniversitesi iktisat fakültesi mezunuyum.Kadıköy de ikamet ediyorum.İngilizce ve ispanyolca biliyorum.Bekarım.Daha önce kanal 9 televizyonunda yorumculuk ve spormix,nbatr.com,basketbolhaber.com gibi pek çok sitede köşe yazarlığı yaptım.Spor dışında bankacılık,sigortacılık ve telekom sektörleri ile ilgilenme fırsatım oldu.

İlgili Haberler

Yazarlar
15 Nisan 2024
15 – 21 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 21 Nisan Güneş, Merkür, Venüs Dikkat!

15 Nisan haftası Güneş Tutulmasından sonraki hafta olup haftanın en olumsuz günü 21 Nisan Pazar günüdür. Güneşin katsayısı 20 Nisandan itibaren -2 seviyesine düşecektir ve Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları son derece olumsuz etkileyebilir. Bilhassa Yengeç ve Oğlak burçları 20, 21 Nisanda Tr Güneşden son […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
06 Nisan 2024
08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına Dikkat!

Haftanın en önemli olayı 08 Nisan Güneş Tutulmasıdır. Çünkü 08 Nisandaki Güneş Tutulması -1 katsayılı olup Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını olumsuz etkileyebilir. Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar ise çeşitli fırsatlar elde edebilirler. Koç burcu NATO, Yengeç burcu Irak, Terazi burcu Suriye gibi ülkeler Güneş tutulmasından son derece olumsuz etkiler alabilir. Bu […]

Basında Kadıköy
02 Nisan 2024
Çiçeği Burnunda Yazar Zehra Güngör

İnternette arattığımızda hakkınızda az şey buluyoruz. Biraz gizemli bir yazar mısınız ve sizi kendinizden dinleyelim mi?   Çok hoş bir soru. Teşekkürler… Bilerek gizemli olan birisi değilim. Fakat gizemi de severim. Açıkçası dijital dünyayla aram pek iyi değil. Kendimi pek eğitemediğim bir yer burası. Haliyle uzak kalmayı tercih ediyorum. Belki de eski kafalıyım. (Gülüyor) Ben […]