Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Beşiktaş’ta güneşli günler çok yakın

Yayınlanma:
ABONE OL
Beşiktaş’ta güneşli günler çok yakın

Beşiktaş  son günler de arzu edilen futbolu oynamaktan uzak.Takım bir türlü ideal onbirini sahaya koyamıyor.Bir gün bakıyorsunuz forvet hattında taraftarın bile artık umudunu kestiği isimler..

Aslında Beşiktaş ‘ın kadrosu dört dörtlük bir kadro.Ancak bu yeniden yapılanma sezon başında meydana gelmediği için zaafiyetleri de oldukça fazla..

Daha önce uzun uzun yazmıştık. Holosko gibi kapasitesi ve yeteneği tartışılmayacak bir santraforun gönderilmesi, Zapatochny gibi defansa istikrar ve alternatif sunan ve mücadelesi ile takım içinde herkesin sempatisini kazanmış bir defans oyuncusunun gönderilmesi gibi tavırlar elbette yanlıştı.

Takım uzun süre kadroya giremeyen ve ne yapacağı spru işaretleri ile dolu olan Ferrari’nin eline kalmış gözüktü.Elbette Cezayir asıllı İtalyan oynadığı oyun ve gördüğü kartlar ile beklentileri boşuna çıkardı.Böyle olacağı da aslında belliydi.Beşiktaş’ın yeniden toparlanabilmesi için  defans blogunu şekillendirmesi ve bu blog ile uzun zamanda mücadele etmesi gerekicektir.

Bugün Ulvi,Kadir, ve Gökhan Keskin’ den oluşan defans blogunu hatırlıyorsak ve bunca yıl geçmesine rağmen saygımız da bir eksilme olmuyorsa bu onların tamami ile verdiği mücadeleye ,oynadıkları oyuna bağlanabilir.Elbette Gordon Milne ‘in defans blogunda oynamaya yapmadan bu oyuncuları harmanlayabilmesi de önemli.

Beşiktaş’ın daha önce en önemli sorunlarından birinin de kaleci olduğuna dikkat çekmiştik. Bunu yaparken beşiktaş defansının ve kalesinin aldığı sonuçlara ve başarı çizgisinin istatiktikler ile sanılanın aksine ümit vermediğine dayanarak anlatmıştık.Evet Cenk gerçekten çok iyi bir kaleci olucak.Bütün yetenekleri ile sahaya girdiği anda kendisini belli ediyor.Ancak mutlaka ama mutlaka çok iyi ve tecrübeli bir kalecinin yanında pişmesi gerekir.Bu isim için ağzınızdan Rüştü kelimesinin çıktığını duyuyorum.

Ancak Rüştü olağanüstü kariyerine rağmen uzun zamandır formsuz ve güçsüz.Bunu sahaya ilk 11 de çıktığı maçlarda net bir biçimde görebiliyoruz.Beşiktaş kalesine oyun da güven vericek ,geriden oyunu kurma becerisine sahip ve taraftarın ona inanabileceği bir isim gerekli.Bugün Antepspor da Karcemarkas veya Trabzonspor da Onur hem form durumları hemde yetenekleri ile nasıl kendi takımlarının defanslarına güven verebiliyorlarsa Beşiktaş’ın da bu soruna bir çözüm bulması gerekli.

Ve Beşiktaş Orta sahasının Mutlaka toparlanması gerekli.

Deplasmanda ki Kiev maçında Queresma nın yokluğunda mücadele etmeye çalışan bir orta sahanın nasıl yaratıcılıktan ve üretkenlikten uzak durabildiğini gözlemledik.Beşiktaş’ın Portekizlileri biraz daha lige uyum sağlarlar sa gerçekten isabetli transferler.Ancak Bu alışma devresi geçene kadar Orta saha da tüm Futbolcuların Fabian Ernst gibi oynamaları gerekli.

Beşiktaş şu ana kadar istediği sonuçları alamamış olabilir.

Klüp içerisinde veya taraftarın gözünde Antrenörün kredisi kalmamış olabilir.Ama bu büyük camia’nın yeniden eski günlerine dönebilmesi için gerçekten çok iyi bir kadrosu ve olağanüstü bir seyircisi var.Güzel günlerin geleceği inancındayım.

author avatar
Oğuz Akdeniz
Kısaca özgeçmişim : 1976 doğumluyum.İstanbul Üniversitesi iktisat fakültesi mezunuyum.Kadıköy de ikamet ediyorum.İngilizce ve ispanyolca biliyorum.Bekarım.Daha önce kanal 9 televizyonunda yorumculuk ve spormix,nbatr.com,basketbolhaber.com gibi pek çok sitede köşe yazarlığı yaptım.Spor dışında bankacılık,sigortacılık ve telekom sektörleri ile ilgilenme fırsatım oldu.

İlgili Haberler

EĞİTİMDE ÇÖZÜM!
Yazarlar
16 Nisan 2024
EĞİTİMDE ÇÖZÜM!

Geçen hafta eğitim sisteminin ezberci olduğunu söylemiş, neden ezberci olduğunu örnekler vererek anlatmıştım. İşin doğrusu eğitim sistemini anlatmaya da gerek yok. Eğitimin ne durumda olduğu ortada… Bilinmeyen bir mevzu değil… İyi de iyi bir eğitim nasıl olmalıdır? Öyle değil mi? Evet! Çözüm nedir? Ne yapılırsa kaliteli bir eğitim ortaya çıkar? İsterseniz size kısa ve net […]

Yazarlar
15 Nisan 2024
15 – 21 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 21 Nisan Güneş, Merkür, Venüs Dikkat!

15 Nisan haftası Güneş Tutulmasından sonraki hafta olup haftanın en olumsuz günü 21 Nisan Pazar günüdür. Güneşin katsayısı 20 Nisandan itibaren -2 seviyesine düşecektir ve Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları son derece olumsuz etkileyebilir. Bilhassa Yengeç ve Oğlak burçları 20, 21 Nisanda Tr Güneşden son […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
06 Nisan 2024
08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına Dikkat!

Haftanın en önemli olayı 08 Nisan Güneş Tutulmasıdır. Çünkü 08 Nisandaki Güneş Tutulması -1 katsayılı olup Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını olumsuz etkileyebilir. Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar ise çeşitli fırsatlar elde edebilirler. Koç burcu NATO, Yengeç burcu Irak, Terazi burcu Suriye gibi ülkeler Güneş tutulmasından son derece olumsuz etkiler alabilir. Bu […]