Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Cibona değil Barcelona…

Yayınlanma:
ABONE OL
Cibona değil Barcelona…

Basketbol içerikli yazılarıyla Oğuz Akdeniz’in kaleminden…

“Fenerbahçe bu hafta içinde ayağına gelen fırsatı tepti. Evet, Barcelona belki de son yılların en iyi kadrosunu meydana getirmiş. Hatta hazırlık maçlarında NBA takımlarını dize getirmiş bir takim. Çok iyi bir fastbreak takımı.

Takımda tüm roller paylaşılmış.

İLGİLİ HABER EZBERCİ EĞİTİM

Her pozisyondan skora katkı var. Antrenörleri oyuncularının yeteneklerini kısıtlamıyor. Rubio arka alanda kendisini çok geliştirdi. Oyunun hem savunma hem hücum yönünde var. Dün gece Lakoviç’ten aldığı katkı ile de tüm topları son derece orantılı biçimde dağıttı. Lorbek ve Vasques iç ve dış tehditi olan oyuncular. Bu oyuncuları savunacak oyuncuların mutlaka ellerini yukarda tutmaları gerekirdi.

Fenerbahçe dün gece istikrarsız hücumlar üretti, içerde bir türlü verimli oynayamadılar. Lavrinoviç yine etkisizdi. Bu oyuncuyu mutlaka çember dibinde mutlaka topla buluşturmalı Fenerbahçe..

Dün gece içerde uzunları kullanamayınca Kaya’nin katkısına rağmen sönük kaldilar. Barcelona diğer takımlar gibi Fenerbahçe uzunlarini içeride misafir edicek bir takim degil. Boniface ndong belki de dün hem pick and roll ler ile oyunun hücum kısmında hem de uzun kollari ve boyu sayesinde oyunun savunma kisminda döktürdü. Peki Spahija hiç Lavrionoviç i bu oyuncu gibi kullanmayi düşünmedi mi ?

Fenerbahçe Ukiç, Kinsey, Greer, Onan hatta Thomas gibi oyuncuları ile rakibinden asağı kalir bir takim değil. Nitekim deplasman galibiyetleri ile bunu göstermişlerdi.

Ancak Fenerbahçe ne transition game de Barcelona yı zorlayabildi ne de kontrollü oyunda perdelemeler den çıkan kısalara düzgün şut pozisyonlari hazirlayabildi. Kisacası Barcelona dersine iyi çalişmişti ve Fenerbahçe’ nin bütün oyun planlarını bozdu. Aslinda Fenerbahçe nin eline bütün bu olumsuz durumlara rağmen maçı kazanabileceği, momentumu yakaladığı anlar geçti.Ancak sahada ne yaptigini bilmeyen,sürekli beş değiştiren bir takimin kazanmaya imkani yoktu.

Fenerbahce Preldzic i küstürmemeli, yeteneklerini hatırlatmalı, Ömer den sadece savunma da değil hücum da öne en çabuk kosan oyuncu olarak ta yararlanmalı. Kinsey in çabukluğundan ve Lavrinoviç in içerde tecrübesinden faydalanmali. Spahija dün gece Coaching olarak sadece Fenerbahçe yi maçta tutmaya çalıştı.

İtemedi. Belki puan olarak Fenerbahce ikili averajda rakibinin üzerinde kalabilir. Ancak final four icin daha fazlasi sart. Ve maçın yorumcuları icin de bir kaç söz söylemek lazım. Sahada basitçe meydana gelen şeyleri anlatmak her zaman kolay. Oyunu okuyup, şifrelerini izleyiciye aktarmak zor.. Biraz daha fazla seyir zevkine ve oyun planlarına katkıda bulunmalılar..

Az sonra hareketlenecek..Yerlerinizi alın…

Oğuz Akdeniz

author avatar
Oğuz Akdeniz
Kısaca özgeçmişim : 1976 doğumluyum.İstanbul Üniversitesi iktisat fakültesi mezunuyum.Kadıköy de ikamet ediyorum.İngilizce ve ispanyolca biliyorum.Bekarım.Daha önce kanal 9 televizyonunda yorumculuk ve spormix,nbatr.com,basketbolhaber.com gibi pek çok sitede köşe yazarlığı yaptım.Spor dışında bankacılık,sigortacılık ve telekom sektörleri ile ilgilenme fırsatım oldu.

İlgili Haberler

25 – 31 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 26 Mart (Ay Tutulmasından 1 gün sonrası) Haftanın En Yoğun Günü!
Yazarlar
23 Mart 2024
25 – 31 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 26 Mart (Ay Tutulmasından 1 gün sonrası) Haftanın En Yoğun Günü!

Ay Tutulmasından tam 1 gün sonrası yani 26 Mart haftanın en yoğun günü olup bugünde olumsuz hava şartları ve kazaları çoğalabilir. 31 Martta da zayıf fay hatlarında şiddetli depremler artabilir. 31 Martta depremlerin haricinde şiddet ve terör olayları da artabilir. 25 Marttaki Ay Tutulması Terazi burcunda -1 katsayısında olup en çok Natal Güneşi İkizler ve […]

Mimar Dr. Nihat Şen, “İstanbul’da 5 yılda 1,5 milyon konut yenilenebilirdi”
Belediye
22 Mart 2024
Mimar Dr. Nihat Şen, “İstanbul’da 5 yılda 1,5 milyon konut yenilenebilirdi”

İstanbul’u bekleyen deprem riski için atılan adımları ve kentsel dönüşüm tartışmalarını işin uzmanı değerlendirdi. Türkiye, deprem kuşağında olduğu gerçeğiyle yüz yüze kalmaya devam ederken deprem uzmanlarında sık aralıklarla uyarılar gelmeye devam ediyor. Özellikle de İstanbul’da beklenen olası deprem riski milyonlarca kişi açısından korkuya neden oluyor. 31 Mart 2024 yerel seçimlerine günler kala belediye başkan adaylarının da gündemi deprem. Mevcut İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminden şikâyetçi olan İstanbullunun […]

HER YASAL HAK HELAL DEĞİLDİR
Yazarlar
19 Mart 2024
HER YASAL HAK HELAL DEĞİLDİR

Alev Alatlı:  “İmar ruhsatı olan bir müteahhit şehrin ırzına tecavüz ederken yasal olarak suçsuzdur ama yaptığı iş helal değildir. Keza raf ömrünü uzatmak için ekmeğin içine kanserojen madde koyan fırıncının yaptığı ambalajın üzerine koyduğu sürece yasal dolayısıyla suçsuzdur, ama helal değildir. Bir kalem darbesiyle atar ergenleri sokağa döken yazar, alevler afakı sardığında suç mahallinde değilse, olayları […]

18 – 24 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 22 Mart (Ay Tutulmasından 3 gün önce) Haftanın EN Yoğun Günü!
Yazarlar
16 Mart 2024
18 – 24 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 22 Mart (Ay Tutulmasından 3 gün önce) Haftanın EN Yoğun Günü!

22 Mart Ay Tutulmasından 3 gün öncesi haftanın en yoğun günü olup bu günde Ay, Merkür, Mars, Uranüs ve Plüto düşük katsayıda olacaktır. Bilhassa Mars Transiti İkizler ve Yay burcunu olumsuz etkileyebilir. İkizler burcu her türlü iletişim ve ulaşımı sembolize ettiğinden 22 Martta iletişim kazaları ve olumsuz hava şartları oluşabilir. Uranüs Transiti de yer altını […]