MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Genel, Manşet, Sivil Toplum, Toplum, Yaşam » Sedef Kabaş ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan tutuklandı

Sedef Kabaş ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan tutuklandı



‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Sedef Kabaş, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik söylediği sözler nedeniyle Sedef Kabaş hakkında, ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı. Başsavcılık sonrasında, suçun işlendiği televizyon kanalının Sarıyer’de olmasından dolayı soruşturmayı yetkisizlik kararı ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına göndermişti. Kabaş, hakkındaki soruşturma kapsamında gece saatlerinde gözaltına alınmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan Kabaş, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirilmişti.

Adliyede savcılığa çıkarılan Kabaş, ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti. Hakimliğe çıkarılan Kabaş, tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

📆 23 Ocak 2022 Pazar 00:39   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.