MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Manşet, Toplum » Başakşehir’de istinat duvarı çöktü : 1 yaralı 1 ölü

Başakşehir’de istinat duvarı çöktü : 1 yaralı 1 ölü



Başakşehir’de bir sitenin istinat duvarı çöktü. Çöken duvarın altında kalan 1 kişi yaralı halde kurtarılırken 1 kişinin de cesedine ulaşıldı.

Kurtarma çalışmaları sürüyor

Edinilen bilgiye göre, Başakşehir Kayabaşı Mahallesi’ndeki Bahçeşehir Sitesi’nin istinat duvarı saat 17.45 sıralarında çöktü. Çökmenin ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çöken duvarın çevresine şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri ise yaptıkları arama kurtarma çalışmaları ile göçük altında kalan bir vatandaşı yaralı olarak kurtardı. Göçük altından çıkarılan vatandaş sağlık ekiplerince çevrede bulunan hastaneye kaldırıldı.

Valilikten açıklama

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Başakşehir ilçemiz Kayabaşı Mahallesi’nde meydana gelen istinat duvarındaki göçük altındaki 1 vatandaşımız yaralı olarak kurtarılmıştır. Ekiplerimizin arama kurtarma çalışmaları devam etmektedir” dedi.  

Öte yandan, duvar çöktükten hemen sonra toprağın kaymaya devam ettiği anlar kameralara yansıdı. Görüntülerde duvar çöktükten sonra devam eden toprak kayması saniye saniye yer aldı.

📆 15 Mayıs 2019 Çarşamba 06:59   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.