MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Basında Kadıköy, Manşet » Şehadete ereceği malum olmuş!

Şehadete ereceği malum olmuş!



Haber: Adem Giden

Tek isteği özel harekat polisliğini kazanmak olan 21 yaşındaki Burak Beşdaş amacına ulaştı ancak hayatının baharında, vatani görevini yaparken Diyarbakır’da şehitlik makamına erdi.

Ailesinin geçimine katkı sağlamak ve polisliği kazanabilmek için yaklaşık 2 yıldır Kadıköy’deki bir mağazada çalışan Pendikli Burak Beşdaş’tan geriye dünya gözüyle yaşanmamış bir ömür, acılı sevenleri ve gözyaşları kaldı.

“İNŞALLAH ŞEHİT OLACAĞIM” DİYORDU…

Beşdaş’ın yakın arkadaşı Kadir Aybastı; “Tek hayali özel harekat polisi olmaktı. Mağazada çalışırken bunu hiç ağzından düşürmüyordu. Hatta arada bir ‘ben şehit olacağım’ diyordu, gülüyordu. Son doğum gününü kutladığımızda da çok neşeliydi, büyük mutluluk duymuştu. Şimdi geriye sadece fotoğraflarımız kaldı” dedi.
Şehit Burak Beşdaş’ın naaşı, Pendik 15 Temmuz Şehitler Camii’nde askeri erkanın da katılımı ile kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kadıköy Gazetesi olarak şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine de baş sağlığı diliyoruz.

Galeri
📆 17 Ocak 2018 Çarşamba 12:08   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.