MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Dünyadan, Manşet, Spor » Vodafone Arena UEFA’ya başvurdu

Vodafone Arena UEFA’ya başvurdu



Türkiye Futbol Federasyonu, 2018-2019 sezonundaki UEFA Avrupa Ligi ile UEFA Süper Kupa finalinin Vodafone Arena’da oynanması için UEFA’ya başvurdu.
UEFA’nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 2019 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Kadın Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupası finallerine ev sahipliği için başvuran ülkeler duyuruldu. Türkiye Futbol Federasyonu da UEFA Avrupa Ligi ile UEFA Süper Kupa finallerinin Vodafone Arena’da oynanması için UEFA’ya başvurdu.
UEFA İcra Komitesi, 6 Haziran 2017 tarihine kadar yapılacak başvuruların sonuçlarını Eylül 2017’de açıklayacak. Başvurular 9 Aralık 2016’da başlamıştı.

📆 03 Şubat 2017 Cuma 15:45   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.