Bahadıroğlu, Ayasofya’ya ayakkabı ile girilmez!
Tarihçi Yavuz Bahadıroğlu, uzun yıllar namaz kılınan Ayasofya’nın daha sonradan müzeye çevrildiğini hatırlatarak, ‘’ 481 sene biz Ayasofya’da namaz kıldık. Fetih ordusunun secde ettiği yere müzedir diye ayakkabı ile giriyorsunuz ama ben ayakkabılarımı çıkartıp giriyorum çünkü camiye ayakkabı ile girilmez’’ diye konuştu.
Tarihçi Yavuz Bahadıroğlu, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği ‘’Yeni Türkiye Yeniden Kurulurken’’ konulu Fasl-ı Siyaset programının konuğu oldu.
Belgelerle konuşmasını yapan Bahadıroğlu, ülkemiz üzerinde tarihte oynanan kirli oyunların benzerlerinin oynandığını, bu şer odaklarının üstesinden ancak birlik olarak gelebileceğimizi ifade etti.
Programın sonunda kapanış konuşmasını yapan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, katılımlarından dolayı Yavuz Bahadıroğlu’na teşekkür ederek hediyesini takdim etti.