Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Antalya Havalimanı Transfer

Yayınlanma:
ABONE OL

Antalya Havalimanı özel transfer hizmeti size daha rahat, dakik ve uygun fiyatlı ulaşım avantajı sunuyor. Yolcu sayısı ve konfor özelliklerine göre değişen özel araçlarla havalimanından gitmek istediğiniz otele en kısa sürede ulaşmanızı garanti ediyor. Özel transferler ile Antalya Havaalanı’nda taksi sırası beklemeden ve toplu taşıma araçlarıyla zaman kaybetmeden, varış noktanıza doğrudan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz, rezervasyonunuzu çift yön olarak yaptırıp otelden havaalanına dönüş yolculuklarında da Vip Antalya Havalimanı transfer ayrıcalıklarını yaşayabilirsiniz.

Antalya Havalimanı Transfer Hizmetleri

Antalya Havalimanı Vip Transfer hizmeti, kişiye özel araçlar ve deneyimli sürücülerle günün 24 saati kesintisiz ulaşım imkânı sağlıyor. Bu hizmeti kullanarak uçaktan inip terminal kapısında sizi bekleyen özel transfer aracına hemen binebilir ve konaklayacağınız tesise en kısa sürede gidebilirsiniz. Böylece toplu taşımada araç değiştirmek zorunda kalmadan, tek bir vasıtayla otelinize direkt ulaşabilirsiniz. Antalya Havaalanı transfer hizmetlerini kullanarak Antalya’nın en popüler destinasyonlarına ve buradaki binlerce konaklama tesisine sorunsuz şekilde seyahat edebilirsiniz.

Antalya Havalimanı Özel Transfer Hizmeti Nedir?

Özel transfer hizmeti, Antalya Havalimanı’ndan Antalya otellerine veya istediğiniz belirli bir adrese hızlı, ekonomik ve konforlu şekilde yolculuk yapmanıza yarayan modern bir ulaşım modelidir. Antalya yollarına iyi bilen kaptan şoförlerin görev aldığı özel havalimanı transferlerinde konaklama yerinize en kısa sürede ulaşmanız hedeflenir. Turizm sektöründe VIP transfer olarak adlandırılan bu hizmeti tatil dönüşü Antalya Havalimanı’na ulaşım ihtiyaçlarınızda da kullanabilirsiniz. Böylece toplu taşıma kalabalığında eziyeti çekmeden, yolda zaman kaybetmeden ve pahalı taksilere gerek duymadan uçağınıza yetişebilirsiniz.

Antalya Havalimanı Vip Transfer Hizmeti Nasıl Çalışır?

Havalimanı’ndan ya da Havalimanına yolculuklarınız için Antalya Vip transfer hizmetini tercih ediyorsanız, mutlaka önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir. Rezervasyon esnasında uçuş programı, seyahat rotası, yolcu sayısı ve araç tercihi gibi bilgiler istenir. Bu bilgilerle acentenizi arayıp telefonda rezervasyon yaptırabilirsiniz. Hizmet alacağınız firmanın web sitesi varsa rezervasyonunuzu online olarak kendiniz de oluşturabilirsiniz.

İşlemleriniz tamamlandığında Antalya Havalimanı transferinizi sağlayacak firma e-posta adresinize rezervasyon onay bildirimi (voucher) gönderecektir. Bu belgede şoförle nasıl buluşacağınız, transferinizin sağlanacağı araç markası ve plakası yanı sıra acil bir durumda (rötar, rezervasyon iptal ve değişiklik işlemleri) ulaşabileceğiniz iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.

Transferiniz havalimanından Antalya’da bir otele veya adrese ise, operasyon görevlisi gelen yolcu terminal kapısında sizi isminiz ve soy-isminiz yazılı bir tabela ile bekleyecektir. Görevli, valizlerinizin taşınmasına yardımcı olacak ve hazır bekleyen aracınıza yönlendirecektir. Gerekli iklimlendirme ayarları ve hijyen kontrolü yapılmış Vip aracınıza yerleşim işlemi tamamlandığında Antalya Havalimanı’ndan konaklayacağınız tesise transferiniz başlayacaktır. Varış noktasına ulaştığınızda sürücü eşyalarınızı araçtan indirip nazik bir biçimde uğurlayacaktır.

Kaldığınız otelden Antalya Havalimanı’na ulaşım için rezervasyon yaptırdıysanız, görevli sürücü sizi otel resepsiyonunda karşılayıp eşyalarınıza yardımcı olacak ve aracınıza yönlendirecektir. Konforlu ve güvenli bir yolculukla doğrudan havalimanına ulaştırıp uçağınızın kalkacağı terminal kapısında uğurlayacaktır.

Antalya Havaalanı transfer hizmetleri yılın 365 günü 24 saat hizmet prensibiyle çalışır. Transfer hizmetlerinde modern ve donanımlı araçlarla ulaşım sağlanır. Yolculuğunuzda, eğitimli, deneyimli ve nazik sürücüler size eşlik eder.

Antalya’da Neden Havalimanı Transfer Hizmetini Tercih Etmelisiniz?

Havalimanı Vip transfer hizmeti, Antalya’ya uçakla seyahat edenlerin ve Antalya Havalimanı’ndan kalkacak uçağına zamanında yetişmek isteyenlerin en yaygın kullandığı ulaşım şeklidir. Ticari taksiler, toplu taşıma ve araç kiralama gibi diğer ulaşım yöntemleriyle kıyaslandığında transfer hizmetinin kullanıcılarına sağladığı birçok avantajından söz edilebilir. İşte size özel transfer hizmetini Antalya Havaalanı’nda bulunan diğer ulaşım yöntemlerine tercih etmeniz için 5 harika neden:

  1. Özel transferlerde sabit ve şeffaf fiyat politikası uygulanır. Oysa, Antalya Havalimanı taksileri gidilen mesafeye ve aracın kullanım süresine göre ücret alır. Bu özelliğiyle VIP transfer hizmetleri taksilere kıyasla ulaşım bütçenizden en az %40 oranında tasarruf etmenizi sağlar.
  2. Antalya Airport transfer hizmetlerinde modern, konforlu ve güvenli araçlar kullanılırken taksi ve toplu ulaşımda modası geçmiş araçlarla seyahat etmeniz olasıdır.
  3. Toplu taşıma ile seyahat edecekseniz gideceğiniz yere ulaşmak için birden fazla araç değiştirmeniz gerekebilir. Antalya Havalimanı özel transfer hizmetlerinde ise gideceğiniz yere tek araçla doğrudan ulaşabilirsiniz.
  4. Kiralık araçla seyahat etmek istediğinizde, tam gün araba kirası, yakıt, otopark ücretleri ve trafik cezaları gibi birçok maliyetle karşı karşıya kalabilirsiniz. Antalya Havaalanı VIP transfer hizmetlerinde seyahat edeceğiniz bölge için önceden belirlenmiş ulaşım ücreti dışında başka hiçbir maliyete katlanmak zorunda kalmazsınız.
  5. Havalimanında araç kiralamak için birçok prosedürle karşı karıya kalıp çok zaman kaybedebilirsiniz. Havaalanında ticari taksilere binmek için sıra beklemek zorunda kalabilirsiniz. Toplu taşımada ise durum daha vahimdir. Belediye otobüsleri, dolmuşlar ve havalimanı servisleri gibi toplu taşıma araçları her durakta yolcu indirip yeni yolcular bindirir. Bu, havaalanından birkaç dakikada gidebileceğiniz bir yere saatler süren uzun ve stresli bir yolculuk anlamına gelir. Halbuki, Antalya’da havalimanı transfer hizmetini tercih ettiğinizde, varış noktanıza en kestirme yoldan en kısa sürede ulaşırsınız.

Antalya Havaalanı Transfer Ücretleri

Transfer ücretleri, Antalya Havalimanı’nda bulabileceğiniz diğer özel ulaşım yöntemlerine göre daha ekonomiktir. Örneğin; Antalya Havalimanı’ndan Kaş’a ulaşım için 2023 yılında sarı taksilere ödeyeceğiniz ücret yaklaşık 4500 TL iken, özel transferlerle Antalya Havaalanı Kaş arası ulaşım için ödeyeceğiniz bedel 2500 TL’dir. Üstelik son model, güvenli ve konforlu araçlar yanı sıra uzman sürücüler rehberliğinde ulaşım sağlarsınız. Antalya Havalimanı transfer fiyatlarını belirleyen 3 önemli kriter bulunur. Bunlar, araç seçimi, mesafe ve talep edilen ek hizmetleridir.

Seyahatinizde kullanılmasını istediğiniz aracın yolcu kapasitesi ve donanım özellikleri arttıkça buna paralel olarak transfer ücreti de yükselir. Sedan bir otomobille transfer hizmetinin ücreti, Antalya’da Vip tasarımlı bir Mercedes Vito minibüs ile havalimanı transfer hizmetinin fiyatından farklıdır.

Özel transfer hizmet ücretleri Antalya Havalimanı ile önceden belirlenmiş varış noktaları arasındaki mesafeye göre belirlenir ve sabittir. Sarı taksilerde olduğu gibi şoförün tercih ettiği güzergaha ve seyahat süresine göre, taksimetre hesabı ödeme yapmak zorunda kalmazsınız.

Antalya Havaalanı transfer sektöründe hizmet veren firmalar, yolda ihtiyacınız olabilecek soğuk içecekler, atıştırmalıklar, Wi-fi, çiçek buketleri ve çocuk koltukları gibi opsiyonel hizmetler sunarlar. Rezervasyon yaptırırken istediğiniz hizmeti belirtip, ek ücret ödeyerek faydalanabilirsiniz.

Antalya Havalimanı Transfer Rezervasyonu

Antalya Havaalanı ulaşım ihtiyaçlarınız için tercihiniz özel transferler ise, bunun için yapmanız gereken tek şey rezervasyon oluşturmaktır. Rezervasyon yaptırmak için Antalya Havalimanı transfer firmalarıyla iletişime geçebilir veya internet siteleri üzerinden çevrim içi rezervasyon yapabilirsiniz.

Antalya Havalimanı Transferinizi Planlarken Dikkat Etmeniz Gerekenler:

  • İtibarlı ve güvenilir firmaları tercih edin.
  • Birden fazla firmadan teklif alın, hizmet içeriğini inceleyin.
  • Seyahat ihtiyaçlarınıza ve konfor beklentilerinize uygun aracı seçin.
  • Hizmet sağlayıcınızın gerekli yolcu taşıma lisanslarına sahip olup olmadığını kontrol edin.
  • Rezervasyondan sonra onay belgesi gönderip göndermediğini sorun.
  • İptal ve rezervasyon değişikliği politikalarında esnek transfer firmalardan hizmet alın.
  • Araçta şoföre ödeme esnekliği sunan Antalya Havalimanı transfer şirketlerinden rezervasyon yaptırın.

Antalya’nın En Beğenilen Havalimanı Transfer Firmasıyla Ulaşımınızı Planlayın!

Stressiz bir yolculuğun anahtarı doğru firma seçimidir. Kaliteli hizmet ve erişilebilir fiyatlarla Vip yolculuk denince, İyi Transfer, Antalya Havalimanı özel transfer şirketleri arasında akla ilk gelen markalardandır. İyi Transfer, kapsamlı filosu, profesyonel ekibi ve 7/24 kesintisiz hizmet anlayışıyla Antalya Vip ulaşım sektörünün en beğenilen ve en çok tavsiye edilen şirketleri arasına girmiştir. Siz de otelinize, yazlığınıza veya gitmek istediğiniz bir adrese ulaşım için İyi Transfer kalitesine güvenebilir, https://www.iyitransfer.com web sitesi üzerinden Antalya Havalimanı transfer rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Üstelik bütçenizi düşünen en uygun fiyatlarla!

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]