Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

FM200 Söndürme Sistemi Nerede Kullanılır?

Yayınlanma:
ABONE OL
<strong>FM200 Söndürme Sistemi Nerede Kullanılır?</strong>

Yangın riski bulunan yerlerde, uygun söndürme sistemlerinin kullanılması gerekiyor. Yangın güvenlik sistemleri firması olarak sunduğu hizmetlerle, her kullanım yerine uygun ürün seçenekleri sunuyor.

FM200 gazlı söndürme sistemi en çok tercih edilen ve üstün performansı bulunan söndürme sistemi olarak sunuyor. Tüm kullanım alanları için güvenli olarak temin ediyor.

FM200 Söndürme Sistemi Nedir?

FM200 söndürme sistemi, renksiz ve kokusuz söndürücü özelliği bulunan gaz olarak tanımlanır. HFC-227ea, HFC227 ve heptafloropropan ile apafluran içeren baskılayıcı gazdır. Pratik kullanım sağladığı için birçok alanda tercih ediliyor. 

FM200 söndürme sisteminin kullanıldığı yerler arasında şunlar yer alıyor:

  • Test laboratuvarları,
  • Bankalar,
  • Elektrik odaları,
  • Bilgi işlem odaları,
  • Kütüphaneler,
  • Trafolar,
  • Askeri tesisler,
  • Kontrol odaları,

Kullanım alanları çok fazladır ve yangının kısa sürede kontrol edilmesini sağlar. Evenos firması, sektördeki deneyimi ve uzman kadrosu ile hizmetlerini sunuyor.

FM200 Söndürme Sistemleri Nasıl Çalışır?

FM200 söndürme sistemi, özel gaz bileşimi ile koruma altına alınan alanda yangın oluşmasını engeller. Hassas algılayıcı sistemleri ile yangın riski algılanan oda içerisini gaz ile doldurarak yangını oluşmadan önlüyor. Uzman elemanları ile kurulum yaptığı için sistemin sorunsuz çalışmasını çalışıyor.

Gazlı Söndürme Sistemleri Nelerdir?

Gazlı söndürme sistemleri, hassas ve önemli yerlerin yangın riskine karşı en iyi şekilde korunmasını sağlayan teknolojik sistemdir. Novec 1230 gazlı yangın söndürme sistemleri ile FM200, CO2, İnergen gazlı söndürme sistemleri seçeneklerini müşterilerine sunuyor. Otomatik gazlı söndürme sistemleri, yangınları hızlı bir şekilde söndürüyor ve yangının büyümesini, vereceği zararın önlenmesini sağlıyor.

Gazlı Söndürme Sistemi Özellikleri

Gazlı söndürme sistemleri, yeni nesil yangın önlemleri olarak geliştirilmiştir. FM200 gazlı söndürme sistemlerinin özellikleri hakkında açıklama yaparak, yeni sisteme ihtiyaç duyanların bilgi sahibi olmasını sağlıyor. 

Söndürme sistemlerini, koruma altına alınacak olan oda ve alan dışında farklı bir yere kuruyor. Yangının söndürülmesi için odaya doldurulan söndürücü gaz, renksiz, kokusuz ve ozon tabakası için zararsızdır. Elektrik iletkenliği yoktur ve gaz boşalımı sonrasında herhangi bir iz bırakmaz. 10 saniye gibi kısa sürede boşalma yaparak, yangını anında söndürür.

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]