Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Katılımevim ile Vadeli Araba Satın Alın

Yayınlanma:
ABONE OL

Araba sahibi olmak, ulaşımımızı kolaylaştırmak adına kendi hayatımıza yapabileceğimiz en değerli yatırımlardan biridir. Araba sahibi olmak için öncelikle kolay ödeme imkânı sunan yöntemlere başvurmak oldukça avantajlıdır. Vadeli oto alma yöntemi, kişilere sağladıkları kolaylıklar sayesinde oldukça popüler olmayı başarmıştır.

Hayalini kurduğunuz arabaya sahip olmak için ya da sadece yatırım amaçlı olarak vadeli araba alma yöntemini tercih edebilirsiniz. Katılımevim, araba almak isteyen herkese sahip olmak istedikleri aracı alma imkânı sunmaktadır. Bütçenizin araba almaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız vadeli oto alma yöntemleri ile tekrardan araba sahibi olma hayallerinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

Araba sahibi olmak isteyenler genellikle yüksek geri ödeme maliyetleri sebebiyle araç sahibi olmaktan vazgeçmektedirler. Gerçekçi ve bütçenize uygun bir ödeme planı ise sizin hayallerinizdeki arabaya sahip olmanızı kolaylaştıracaktır. Bu sayede hem sıfır araç hem de ikinci el araç fiyatlarını düşünmeden Katılımevim güvencesiyle istediğiniz arabaya sahip olabilirsiniz.

Vadeli oto seçenekleri, bütçesini düşünen ve hayalindeki arabaya sahip olmak isteyen herkesin başvurabileceği bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır. Vadeli oto alma yöntemi, en kısa sürede araba sahibi olmak isteyen ve araca ihtiyaç duyan kişilerin başvurabilecekleri sistematik bir organizasyon olarak tanımlanabilir.

Günümüz otomobil piyasasında hem sıfır araçlar hem de ikinci el araçlar büyük bir ilgi görmektedir. Araba sahibi olmak isteyen kişiler ise sıfır ve ikinci el araç alımında kolaylık sağlayan yöntemleri tercih etmektedir. Katılımevim güvencesiyle sunulan vadeli araba alma yöntemleri ise ihtiyacınız olan otomobile sahip olmanızı kolaylaştırmaktadır.

Katılımevim Güvencesiyle Vadeli Otomobil Sahibi Olun

Araba almak isteyen ve bütçesini düşünen herkes işlerini kolaylaştıracak yöntemler aramaktadır. Araba alma işlemlerini daha kolay ve bütçe dostu hâle getirmek için faiz, peşinat gibi yöntemlerden kurtulmak oldukça avantajlı bir durumdur. Katılımevim çeşitli tasarruf finansman yöntemleri sunarak vadeli oto alma konusunda sizlere kolaylık sağlamaktadır.

Vadeli araba alma yönteminde de diğer tüm ödeme planlarındaki gibi sizlere çeşitli avantajlar sunan Katılımevim, bütçenizi güvence altına alır. Katılımevim vadeli araba alma yöntemiyle aylık ödeme taksitlerinizi bütçenize uygun olarak ayarlayabilir, size özel planlar dahilinde hayalini kurduğunuz arabaya hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Katılımevim kampanyalarından yararlanmak için 444 11 00 çağrı merkezimizi arayarak dilediğiniz bilgiyi alabilirsiniz.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]