Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Twitter’dan video nasıl indirilir?

Yayınlanma:
ABONE OL

Twitter, bir zamanlar düşüncelerinizin veya sorularınızın 140 karakterlik kısa parçalarını yayınlayabileceğiniz bir web sitesiydi. Ancak son on yılda resimler, videolar, ses klipleri ve daha fazlası için bir iletişim merkezine dönüştü.

Twitter, yalnızca birkaç dokunuşla bir gönderideki fotoğrafları kaydetmeyi kolaylaştırır. Ancak videolar başka bir hikaye. Twitter’dan video indirmek zor olmasa da, birkaç adım daha fazla sürer ve genellikle bir üçüncü taraf uygulaması içerir.

Twitter’da mükemmel bir evcil hayvan videosu buldunuz ancak onu bilgisayarınıza, telefonunuza ya da tabletinize nasıl kaydedeceğinizi bulamıyor musunuz? Popüler sosyal medya sitesinden nasıl video indireceğinize dair bu adım adım kılavuzu oluşturduk.

Twitter, TikTok ve Instagram kadar iyi bir video platformu olmayabilir ancak bu, Twitter’da her gün paylaşılan sayısız harika video olmadığı anlamına gelmez.

İster bir müzik videosu, ister bir fenomen veya arkadaşlarınızla anılarınızı indiriyor olun, birkaç kolay adımda Twitter’dan nasıl video kaydedeceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin.

Herhangi bir Twitter videosunu bilgisayarınıza veya telefonunuza .MP4 dosyası olarak nasıl indireceğinizi aşağıda açıklıyoruz.

Twitter’dan video nasıl indirilir?

Twitter’dan hareketli bir GIF animasyon kaydetmek gibi, bir video indirmek de düşündüğünüzden biraz daha karmaşık bir işlemdir.

Twitter, yerleşik bir videoyu kaydet düğmesine sahip olmak yerine, sitede yayınlanan herhangi bir videoyu indirmek isterlerse kullanıcılarını üçüncü taraf hizmetlerden yardım almaya zorlar.

Neyse ki, Twitter’ın masaüstü ve mobil platformlarını destekleyen bir avuç ücretsiz seçenek var. Bu kılavuzda, Twitter videolarını masaüstünüze nasıl kaydedeceğinize odaklanacağız. Twitter video indirme yöntemlerinden en iyi, kolay ve hızlı olanını sizin için seçtik.

  1. Video içeren tweet’i açın
  2. URL’yi kopyalayın
  3. https://ssstwitter.com/tr adresine giderek URL’yi yapıştırıp enter’layın.
  4. İşte bu kadar! Şimdi videonuzu istediğiniz çözünürlükte indirebilirsiniz.

Bilgisayarınızda yerden tasarruf etme konusunda endişeleriniz varsa, daha küçük bir indirme boyutu seçin. Daha yüksek kaliteli bir videoya sahip olmayı tercih ediyorsanız, daha yüksek çözünürlüğü seçin.

Twitter video indir’mek SSStwitter ile artık çok daha kolay ve hızlı. Tekrar tekrar izlemek, dakikalarca loop’a almak istediğiniz videolar için internetten yemeye gerek yok. İyi indirmeler…

İlgili Haberler

Eğitim
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]

Ekonomi
30 Aralık 2023
İSTANBUL FİNANS MERKEZİ VE İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ALANINDA İŞBİRLİĞİ

Türkiye’nin vizyon projelerinden biri olan İstanbul Finans Merkezi bilgi teknolojileri ve derinlemesine analiz çalışmaları için İstanbul Teknik Üniversitesi ile iş birliğine gitti. İFM’ de gerçekleşen protokol imza törenine İstanbul Finans Merkezi Genel Müdürü Ahmet İhsan Erdem ve İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu katıldı. İmzalanan protokol kapsamında, İTÜ’nün akademik bilgi birikimi ve araştırma […]