MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Basında Kadıköy, Genel, Manşet, Sivil Toplum » Kadıköy’de aracın üstüne çıkıp taksiciye uçan tekme atan şahıs yakalandı

Kadıköy’de aracın üstüne çıkıp taksiciye uçan tekme atan şahıs yakalandı



Kadıköy’de yol verme tartışması sebebiyle trafikte kavga eden bir sürücü ile taksi şoförünü çevredekiler ayırmaya çalıştı.

Kadıköy’de yol verme tartışması nedeniyle trafikte kavga eden bir sürücü ile taksi şoförünü çevredekiler ayırmaya çalıştı. Şahıs, ticari taksinin kaputuna çıkarak tartıştığı taksiciye uçan tekme attı. Uçan tekme ile taksiciye saldıran şahıs polis tarafından yakalandı.

Kadıköy’de geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, iddiaya göre trafikte seyir halindeki otomobil sürücüsü ile taksi sürücüsü arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü. Taksi şoförüne sinirlenen otomobil sürücüsü, taksinin kaputunun üzerine çıkarak uçan tekme ile taksi şoföre saldırdı. Kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Polis ekipleri, taksinin kaputuna çıkıp uçan tekme atan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Görüntülerde yer alan şahsın kullandığı araca ait plaka bilgileri tespit edildi. Kimliği tespit edilen Ö.C.K. (42) isimli şüpheli şahıs, 24 Mart Perşembe günü Maltepe Mobil Park ekiplerince ikameti önünde yakalandı.

Konu ile ilgili yakalanan ve “mala zarar verme” suçundan hakkında işlem yapılan şüpheli şahıs, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlarca serbest bırakıldı.

📆 25 Mart 2022 Cuma 14:57   ·   💬 0 yorum   ·   ⎙ Yazdır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

ANKET

Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.

BAĞLANTILAR