Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Güncel Sorularınızın Cevabı İçin Birbilenesorduk.Com

Yayınlanma:
ABONE OL

Herkesin genel kültür veya güncel konularda sürekli olarak merak ettiği bilgiler vardır. Cevabını aradığınız ama bulamadığınız çoğu konuyla ilgili çeşitli bilgileri öğrenmek için bir bilene sorduk  sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede teknoloji, yaşam, ekonomi, yemek ve güzellik konularıyla ilgili sizlere fayda sağlayabilecek birçok bilgi bulunuyor.

Yemek Tarifleri İçin Kıymetli Bilgiler

Yemek yapmayı seven biriyseniz bu konularda öğrenmek istediğiniz her türlü püf noktası  için bir birlene sorduk sitesi doğru tercihinizdir. Ana yemekler ve tatlılar konusunda güncel olarak paylaşılan yemek tariflerine bakarak sofralarınıza zenginlik katabilirsiniz. Çorbalardan tatlılara, soslu makarnalardan kışın yapılacak çeşit çeşit ev yemeklerine kadar birçok tarifi burada bulabilirsiniz.

En İyi Taziye Mesajları

Yakınlarını kaybeden kişiler büyük üzüntüye uğruyor. Çoğu insan o anda teselli edici birçok söz söylemesi gerekirken birkaç kelimeyle ”başınız sağ olsun” şeklinde de özetleyebilir. Fakat bir bilene sorduk sitesinde en iyi başsağlığı  mesajları hakkında birçok yazı bulabilirsiniz.

En Güncel Teknoloji Haberleri

Cep telefonları, sosyal medya siteleri ve çeşitli internet haberleri teknolojiyle yakından ilişkilidir. Bir bilene sorduk sitesi ülkede ve dünyada yer alan her türlü teknoloji haberini sizler için bir araya topluyor. Herhangi bir akıllı telefonun bir özelliğini merak ettiğinizde, taksitle nasıl teknolojik ürüne sahip olabileceğinizle ilgili veya yeni çıkan uygulamalarla ilgili teknik bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Otomobil Piyasası Hakkında Faydalı Bilgiler

Otomobil alma fikri birçok insanın aklındaki konular arasında yer alıyor. Araç sahibi olmadan önce faydalı bilgiler elde etmek istiyorsanız, sitede otomobiller hakkında yer alan yazıları okuyarak önemli ölçüde fikir sahibi olabilirsiniz. 2021 yılına ait araç fiyatları aracın markası ve aracın özelliklerine ait olan birçok bilgiyi site üzerinden öğrenebilirsiniz. Fiyat seçenekleri listeler halinde sizler için sunuluyor.

Kadınlar İçin Güzellik Konuları

Her kadın kilosuna, sağlığına ve güzelliğine dikkat etmek istiyor. Elbette bunun için spor, diyet ve cilt bakımı gibi konular ön plana çıkıyor. Bir bilene sorduk sitesinde güzelliğine önem veren kadınlar için cilt bakımı ve sağlıklı beslenme konusunda pek çok yararlı bilgiye ulaşılabiliyor. Yağ yakan yiyecekler, sağlıklı kilo alma, cilde sürülebilen doğal karışımlardan elde edilen maskeler ve saç dökülmesini önleyen sabunlar gibi daha birçok güzellik sırlarına bir bilene sorduk farkıyla ulaşmak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]