Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Erkek Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır?-BIODER

Yayınlanma:
ABONE OL

Erkekler için tüy dökücü kremler, tıraştan daha uzun süren sonuçlarla erkekler için ağrısız bir şekilde istenmeyen tüylerden kurtulmayı sağlar. Vücuttaki ince veya kalın yapılı her türlü tüyden kurtulmayı sağlayan tüy dökücü krem, kısa sürede etkili olması ve ağrısız oluşuyla öne çıkarlar.

Erkek tüy dökücü kremlerin uygulanması

Tüy dökücü krem, tıraş bıçağı sıyrıklarından veya kesilmelerinden kaçınmayı sağladığı için erkeklere yönelik iyi bir alternatiftir. Göğüs, sırt, kollar ve bacaklarınız gibi vücudun geniş bölgelerinde kullanım için idealdir ve duşta kolayca durulanır.

Tüyleri dökmesi için erkeklerin cildine sürdüğü tüy dökücü krem konusunda seçici olmakta yarar vardır. Bu kremler, cilde sürüldüğü için içeriğini okumalı ve güvenilir bir markanın sunduğu ürünü almalsınız.

Tüy dökücü kremi önce küçük bir alana uygulayarak cildinizin nasıl tepki vereceğini görmeniz gerekir. Bu şekilde, olumsuz bir tepki oluşursa veya ağrı ortaya çıkarsa büyük bir sorun olmaz.

Erkek tüy dökücü kremi kullanma şekli

Tüy dökücü kremi, tüylerden kurtulmak istediğiniz alana sürdükten sonra paketin arkasında yazan süre kadar (en fazla 6 dakika) beklemeniz gerekir. Bazıları için bu işlem 4 ila 5 dakika içinde biterken 6 dakikaya kadar da uzama ihtimali vardır. Cildinize sürdüğünüz ürünün özelliklerine her zaman önem vermelisiniz. Erkek tüy dökücü kremi koruyucu, paraben ve fenoksietanol içermemelidir.

Tüy dökücü kremi aparatı ile temizledikten sonra tedavi bölgesini nemlendirmeniz önemldir. Bu, daha sonra cilde biraz nem ekleyerek cildinizin tahriş ve çiğ hissetmesini önleyecektir. Tüyü eriten kimyasal cildinizi sıcak hissettireceği için nemlendirerek cildinizi soğutmanızı sağlar.

Bioder erkek tüy dökücü kremi ile istenmeyen tüylerinizden sağlıklı bir şekilde kurtulabilirsiniz. Bioder, içeriği sayesinde cildinize zarar vermeden tüylerinizi giderir.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]