Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Taksitle Ev Nasıl Alınır?

Yayınlanma:
ABONE OL

Ev sahibi olmak bizler için çok önemlidir, hatta insanoğlu bu konuda tarih boyunca bir şekilde çabalamıştır ve büyük hedefler koymuştur. Hele ki geçmiş zamanlarda kendine sığınacak bir yeri olması insan için en önemli noktaydı. Ancak insanoğlu son yüzyıllarda yerleşik yaşama geçti.

Tabii bunun içinde yerleşik yaşam bir düzen istiyor, düzen içinse bizlerin hem kendini, geleceğini ve belki de kuracağı ailesini garanti altına alması gereklidir. Bunun içinse ev sahibi olmak adımların neredeyse en büyüğüdür. Bu şartlarda ev nasıl alınır? Diye sorar gibisiniz. Evet, haklısınız şartlar eskisi gibi değil daha da zorlaştı. Ancak korkmayın cevabı çok basit “taksitle ev alma“.

Bu Şartlarda Nasıl?

Hayatımızda gün geçtikçe bir şey sahibi olmak zorlaşıyor, bunların birçok nedeni var; özellikle günden güne pahallaşan hayat, buna bağlı olarak ekonomik koşullarımızın ağırlaşması, buna bağlı olarak gelirimizin belli bir noktadan yukarı çıkamaması gibi birçok sorun maalesef sabit. Ancak bir de üstüne dünyayı etkisi altına alan ve çok olumsuz bir şekilde giden bu koronavirüs pandemisi ev sahibi olma işinden ziyade, geçimimizi bile bariz bir biçimde zorlaştırmış oldu.

Ancak biz insanlar bankaya başvurduk ve belki de bazılarımız yanlış yaptı. Nedeni ise bankalar sizden 8.000 birimlik bir evin 2.000 birimini peşinat olarak istediler bu da yetmedi bir 2.000 birim daha ara ödeme istediler ve her aylık yüksek peşinat taksit ödemeniz gerektiğini söylediler. Ama yeter bu durum da böyle olunca 8.000 birime sahip olabileceğiniz eve 18.000 birim ödemiş oldunuz.

Korkamayın, Taksitle Ev Sahibi Olacaksınız!

Bankaların bu tutumuna karşı, faizsiz finansman şirketleri sizleri dostuymuş gibi düşünüp birçok kolaylık sağlıyor.Taksitle ev nasıl alınır? adeta bu konuda ders veriyorlar ve sizi çürütmek isteyen banka ve benzeri gibi şirketlere güzel bir cevap vermiş oluyorlar.

Nasıl Taksitle Ev Sahibi Olacağım?

Taksitle ev sahibi olmak için önce bir faizsiz finansman şirketini buluyorsunuz, sonra gelir-gider hesabınızı yapıyorsunuz. T.C kimlik cüzdanı fotokopisini alıyorsunuz, aylık maaş bordro fotokopinizi alıyorsunuz ve uzmanın yanına gidiyorsunuz. Gerisi ise çok kolay her ay kira öder gibi ev sahibi oluyorsunuz.

Kaynak: https://www.uzmanevim.com/

İlgili Haberler

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]