Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

‘KURULUŞ OSMAN’ NEFES KESEN BÖLÜMÜYLE REYTİNGLERİN ZİRVESİNDE

Yayınlanma:
ABONE OL

48. Bölüm Fragman

Ekranların en çok izlenen dizisi ‘Kuruluş Osman’, sürprizlerle dolu ve heyecan yüklü 47’nci bölümüyle de reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde yer aldı.

Tüm Kişiler kategorisinde 13,46 reyting, 27,81 izlenme payı; 20+ABC1 kategorisinde 13,53 reyting 26,58 izlenme payı elde ederek çarşambanın en çok izlenen yapımı olan ‘Kuruluş Osman’, geceyi zirvede kapattı.

‘Kuruluş Osman’, #ŞehitlerYurdu etiketiyle sosyal medyanın zirvesindeydi. Türkiye ve dünya gündeminde yer alan dizinin 47’nci bölümüne Kayı alpleri ve Bizans ordusunun karşı karşıya geldiği savaş ve Bayhoca’nın vurulması damga vurdu.

Çömlekçi’yi kimin öldürdüğünü bulup hainleri ortaya çıkarmak için harekete geçen Osman Bey’in Dündar Bey’i yakalamasına Papalık ajanları Süleyman ve Melik engel oldu. İkili Dündar Bey’i saklayıp hedef şaşırtırken, katilin kimliği ile ilgili bir ipucu yakalayan Malhun Hatun ise bu bilgiyi kendine sakladı.

Göktuğ’u kutsal emanetlerin bir kısmı ile birlikte İnegöl’e gönderen ve Nikola’nın güvenini kazanmasını isteyen Osman Bey, Nikola’nın Konstantinopolis’e çağırıldığı istihbaratını elde etti. Nikola’ya baskın vermeyi planlayan Osman Bey, operasyonu adım adım planladı ancak Dündar Bey sayesinde Nikola da Osman Bey’in harekatından haberdar oldu.

Osman Bey, Türk obalarının uç bölgesinde iskan edilmesi planı çerçevesinde Selcan Hatun’un obasına davet yolladı. Selcan Hatun’un obadan ayrılışı hüzünlü anlara sebep olurken; Malhun Hatun ise obasının hangi arazide iskan edileceği konusunda Osman Bey’le sıkı pazarlığa girişti.

Nikola’yı Ermenibeli mevkiinde pusuya düşürmeyi hesaplayan Osman Bey’in planı tıkır tıkır işlerken; Flatyos ve Bizans destek kuvvetlerinin birden ortaya çıkması işleri karıştırdı. Bayhoca, Flatyos’un attığı oklarla vurulurken; Osman Bey ve alpleri sayıca üstün Bizans kuvvetleri tarafından çembere alındı.

‘Kuruluş Osman’ın 47’nci bölümünde Malhun Hatun’un babası Umur Bey de ilk kez seyirci karşısına çıktı.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

KURULUŞ OSMAN

Yapım: Bozdağ Fi̇lm
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Genel Yönetmen: Metin Günay
Yönetmenler: Ahmet Yılmaz-Fethi Bayram
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ

Oyuncular: Burak Özçivit (Osman), Nurettin Sönmez (Bamsı), Ragıp Savaş (Dündar), Erkan Avcı (Nikola), Didem Balçın (Selcan), Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun), Seda Yıldız (Şeyh Edebalı), Yeşim Ceren Bozoğlu (Hazal Hatun), Kanbolat Görkem Arslan (Savcı), Seçkin Özdemir (Flatyos), Seray Kaya (Lena), Mert Turak (Süleyman), Özge Törer (Bala Hatun), Emre Basalak (Gündüz), Burak Çelik (Göktuğ), Celal Al (Abdurrahman), Ahmet Yenilmez (Demirci), Umut Karadağ (Yavlak Arslan), Emin Gürsoy (Kumral Abdal), Yiğit Uçan (Boran), Buse Arslan (Aygül), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Bahtiyar Engin (Çömlekçi), Zeynep Tuğçe Bayat (Targun Hatun), Tekin Temel (Melik), Emel Dede (Gonca), Ömer Ağan (Saltuk), Yağızkan Dikmen (Bayhoca), Açelya Özcan (Ayşe Hatun), Ayşen Gürler (Helen) ve Cüneyt Arkın (Aksakallı)

https://www.instagram.com/m.mehmetbozdag/

https://youtube.com/bozdagfilm

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. Türkiye’de özellikle son yıllarda konutlardaki arz yetersizliği ve enflasyondaki hızlı yükseliş, kira fiyatlarının katlanarak artmasına […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]