Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

HER YENİ NESİL İLE MİLLET YENİDEN DOĞAR…

Yayınlanma:
ABONE OL
HER YENİ NESİL İLE MİLLET YENİDEN DOĞAR…

Yeni eğitim öğretim yılında Atatürk Üniversiteli olan veya daha önce Atatürk Üniversiteli olma gururunu yaşamış olan sevgili gençler bilmenizi istiyoruz ki;

Atatürk Üniversitesi yönetimiyle, öğretim üyeleriyle, bütün çalışanlarıyla sizlere inanıyor, güveniyor ve ‘‘her millet yeni bir nesille yeniden doğar’’ inancı, ‘‘her üniversite yeni öğrencileriyle, yeni eğitim, öğretim yılıyla yeniden doğar’’ düşüncesiyle, ülkemizin, üniversitemizin, sizlerle ve yeni eğitim öğretim yılıyla yeniden doğacağına, geleceğimizin daha aydınlık olacağına inanıyoruz.

Çünkü inancımızın bizlere öğrettiği; her zorlukla birlikte bir kolaylık, her sıkıntının ardından gelen bir rahatlama, huzur olduğudur.

İLGİLİ HABER EĞİTİMDE ÇÖZÜM!

Dünyayı, ülkemizi, şehrimizi, üniversitemizi etkileyen salgın sebebiyle uzaktan eğitime mecbur kaldığımız bu dönemde hocalarınız, büyükleriniz, ustalarınız olarak; bütün bilgi birikimimizi, tecrübelerimizi sizlerle paylaşacağımıza, sizlerin vatana, millete, ailenize, kendinize hayırlı, faydalı, mesleğinde bilgili, kaliteli, tecrübeli birer birey olabilmeniz için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz.

Söz veriyoruz çünkü Atatürk Üniversitesinin teknoloji kullanımını en üst düzeye çıkaran teknolojik altyapısıyla, uzaktan eğitimle ilgili tecrübesi ve bilgi birikimiyle sizlere umduğunuzdan çok daha yakın olacağını biliyoruz.

Diliyoruz ve biliyoruz ki; sizleri bizlerden, üniversitenizden, eğitim hayatınızdan, arkadaşlarınızdan, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerinizden ayrı düşüren bu salgını, bu sıkıntılı günleri hep birlikte, birbirimize inanarak, güvenerek, sevgi, saygı besleyerek aşacağız ve sizlerle birbirimizin gözlerinin içine baka baka eğitim yaptığımız, hayatı paylaştığımız mutlu günlere geri döneceğiz.

Ülkemizin geleceği sizler gibi vatanını, milletini, bayrağını seven, eğitimin, kendini geliştirmenin değerini bilen, çalışkan, zeki, ahlaklı, ilim irfan sahibi, bilgili, okuyan, sorgulayan, eleştirme ve eleştirilebilme zekâsına, potansiyeline sahip, aklını kullanabilen cesur gençlerin elindedir.

Sevgili gençler; kıymetinizi, değerinizi, öneminizi biliniz, bu ülkenin sizlere olan ihtiyacının farkında olunuz. Bu bilinçle hazırlanınız, çalışınız, inanınız, başarınız.

Ve emin olunuz bizleri her zaman yanınızda, sizleri desteklerken, hayran hayran sizleri, kişisel gelişiminizi, gelişme, yetişme sürecinizi izlerken ve sizlerle gurur duyarken bulacaksınız.

PROF. DR. AHMET BERHAN YILMAZ

author avatar
Ahmet Berhan Yılmaz

İlgili Haberler

Yazarlar
15 Nisan 2024
15 – 21 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 21 Nisan Güneş, Merkür, Venüs Dikkat!

15 Nisan haftası Güneş Tutulmasından sonraki hafta olup haftanın en olumsuz günü 21 Nisan Pazar günüdür. Güneşin katsayısı 20 Nisandan itibaren -2 seviyesine düşecektir ve Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları son derece olumsuz etkileyebilir. Bilhassa Yengeç ve Oğlak burçları 20, 21 Nisanda Tr Güneşden son […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
06 Nisan 2024
08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına Dikkat!

Haftanın en önemli olayı 08 Nisan Güneş Tutulmasıdır. Çünkü 08 Nisandaki Güneş Tutulması -1 katsayılı olup Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını olumsuz etkileyebilir. Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar ise çeşitli fırsatlar elde edebilirler. Koç burcu NATO, Yengeç burcu Irak, Terazi burcu Suriye gibi ülkeler Güneş tutulmasından son derece olumsuz etkiler alabilir. Bu […]

Basında Kadıköy
02 Nisan 2024
Çiçeği Burnunda Yazar Zehra Güngör

İnternette arattığımızda hakkınızda az şey buluyoruz. Biraz gizemli bir yazar mısınız ve sizi kendinizden dinleyelim mi?   Çok hoş bir soru. Teşekkürler… Bilerek gizemli olan birisi değilim. Fakat gizemi de severim. Açıkçası dijital dünyayla aram pek iyi değil. Kendimi pek eğitemediğim bir yer burası. Haliyle uzak kalmayı tercih ediyorum. Belki de eski kafalıyım. (Gülüyor) Ben […]