PG Slot Giriş Siteleri Slot Demo Online

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kahkahaya hazır olun “Mümessil” geliyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Burak Bozdağ ve Haluk Bozdağ kardeşlerin ‘Boz Yapım’ olarak yapımcılığını üstlendiği komedi türündeki “Mümessil” filminin basın toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. 4.5 milyon liralık bütçesiyle dikkat çeken filmin çekimlerine ağustos ayının ilk haftası Erzurum’da başlanacak. Erzurum’un doğal güzellikleri, ilk kez bu filmle beyazperdeye yansıyacak.

Burak Bozdağ ve Haluk Bozdağ’ın ‘Boz Yapım’ adlı şirketleriyle yapımcılığını üstlendiği komedi türündeki “Mümessil” filmi için 20 Temmuz Pazartesi günü Kristal Türkiye’nin Bebek’teki şubesinde basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya aynı zamanda filmin başrol oyuncusu olan Burak Bozdağ ve kardeşi Haluk Bozdağ’ın yanı sıra oyuncu kadrosundan Burcu Binici, Dila Danışman, Ayhan Taş, Meral Konrat, Reyhan İlhan, Ferdi Atuner, Recep Cinisli, Sinan Bengier, Hacı Ali Konuk, Cengiz Okuyucu, Faruk Sofuoğlu, Kahraman Sivri, Volkan Başaran, Rüya Coriç, Ömer Duran ve Seyithan Özdemir katıldı.

ERZURUM’UN DOĞAL GÜZELLİKLERİ İLK KEZ BEYAZPERDEDE

4.5 milyon liralık bütçeyle çekilecek olan film hakkında bilgi veren Burak Bozdağ, 6 aydır mekan baktıklarını ve ağustos ayının ilk haftası Erzurum’da başlayacak çekimlerin 5 haftada tamamlanacağını belirterek şöyle konuştu: “Mümessil, 105 dakikalık, tamamıyla komedi içerikli bir film. Senaryosu benim YouTube’da anlattığım gerçek hayat hikayelerinden esintilerle ortaya çıktı.”

İlk iş deneyimini mümessillik alanında yaşayan bir gencin hikayesine odaklandıklarını belirten Bozdağ, “Filmi izlerken çok güleceksiniz. Biz de yazarken çok keyif aldık, çok güldük. Bu muhteşem kadroyla birlikte projemizi ağustos ayının ilk haftası çekmeye başlıyoruz. Hikayenin tamamını Erzurum’da çekiyoruz.” diye konuştu. 

PANDEMİ SÜRECİNDE RİSK ALDIK

“Pandemi sürecinde risk alıp film yapmak da önemli” diyen Burak Bozdağ ayrıca Erzurum’un doğal güzelliklerinin ilk kez bu filmle beyazperdeye yansıtılacağını ifade etti.

Haluk Bozdağ da abisi Burak Bozdağ’ın hayalini gerçekleştirmek için yola çıktıklarını söyledi: “Bir hayal üzerine gitmek istedik. Ülkece zor bir zaman geçirdik. Pandemi sürecinin vermiş olduğu sıkıntılardan ötürü sinema, tiyatro ve eğlence sektörü finansal açıdan sıkıntılar yaşadı. Yavaş yavaş normalleşme sürecinin içine girdik. İnanıyorum ki her şey daha iyi olacak.”

BURCU BİNİCİ: “SENARYO GELDİĞİNDE

OTOMATİK OLARAK ŞİVELİ OKUMAYA BAŞLADIM”

Toplantıda konuşan filmin oyucularından Ayhan Taş, canlandırdığı karakterden şöyle bahsetti: “Mümessilin müdürünü canlandırıyorum. Şirketime karşı sorumluluklarım var, işlerin iyi gitmesini istiyorum. Personelimi denetliyorum ve en çok Burak’ı denetliyorum film boyunca. İşini, aşkını denetliyorum. Her şeyini denetliyorum, takmışım. Böyle keyifli eğlenceli. İlk okuduğumda da senaryodan çok keyif aldım.” 

Burcu Binici, kendisinin de Erzurumlu olduğunu belirterek “O yöreden bir karakteri oynadım. Daha önce bir Erzurumluyu hiç oynamamıştım. İş geldiği zaman senaryoyu otomatik olarak şiveli okumaya başladım” açıklamasını yaptı.

Yönetmenliğini Servet Aksoy’un üstlendiği “Mümessil” yılın en iddialı komedi filmlerinden. Yapım, çok yakında seyirciyle buluşacak.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   Türkiye Kayak Federasyonu’nca düzenlenen 2023-2024 Sezonu Snowboard Alpine […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]