Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Sigara Bırakma Yolları

Yayınlanma:
ABONE OL

Sigara Bırakma Yolları

Sigara, insan sağlığına ciddi zararları olan maddelerden üretilmektedir. Bu yüzden sigara bırakma yolları konusunda bireylerin ciddi araştırmalar içerisinde olduğu biliniyor. Sanıldığından çok daha kolay bir şekilde bırakılabilecek sigara için Allen Carr Türkiye, gerekli desteği ve danışmanlık hizmetlerini sunuyor. Öte yandan Allen Carr web sitesine giriş yapanlar bu konuda alınan aksiyonları da takip edebiliyor. Allen Carr uyguladıkları testlerle insanlara sigarayı nasıl bırakabileceğini gösterirken bugüne kadar pek çok ünlünün de sigarayı bırakmasını sağlayan önemli bir kuruluştur.

Sigara Bırakma Yöntemleri Nelerdir?

Uzun yıllardır sigara tüketimi yapan bireyler sigara bırakma yöntemleri konusunda çok farklı alternatiflere başvurabiliyor. Sigara yerine yine zararlı olan e-sigara tüketimini deneyen insanlar bu yüzden sağlığını daha fazla olumsuz etkileyebiliyor. Elbette sigarayı bırakma sürecinde mutlaka uzmanlardan destek alınmalıdır. Tam da bu noktada Allen Carr Türkiye, sigarayı bırakmak için kendini hazır hissetmeyenlere özel hizmetler sunuyor.

Grup seminerleri başta olmak üzere birebir seminerler, kurumsal seminerler ve online seminerler düzenleyen Allen Carr en uygun ve en rahat seçeneklerle çalışmalarına devam ediyor.

Allen Carr ile Sigarayı Bırakabilir miyim?

Allen carr, sunduğu seminerlerle beraber en yüksek başarı oranını yakalayabiliyior. Öncelikle online seminer almak isteyenler, dilediği herhangi bir zaman zarfında 30 gün erişim hakkı ile seminere katılabiliyor. Günün her saatinde alınabilecek online eğitimler uzman eğitmenlerin 3,5 saatlik eğitim videosunu içeriyor.

Firmanın sunduğu bir diğer seçenek, grup seminerleri. Ortalama 20 kişilik sınıflarda ve Allen Carr merkezinde 6 saat süren eğitim sayesinde sigara konusunda bilmeniz gerekenler anlatılıyor. Ayrıca sigaranın nasıl bırakılması gerektiğine dair özel bilgiler de sunuluyor. Üstelik grup seminerinde özel terapist desteği de bulunuyor.

Allen Carr Türkiye, birebir seminer uygulaması da sunuyor. 6 saatlik seminer süresi bulunan bu hizmet, bireylerin istediği yerde ve istediği saatte sunulabiliyor. Ayrıca terapist desteğiyle beraber 2 ek destek seminer hakkı da bulunmaktadır.

Firmanın son seçeneği ise kurumsal seminerler. Firma çalışanlarına özel olarak verilen bu eğitimde çalışanlar hakkında firma sahiplerinden bilgiler alınıyor. Bu bilgiler sigaranın kuruma kattığı imaj, sigarasız kurum projeleri, çalışanların sigara içme oranı ve sigaranın kuruma maliyeti şeklinde sıralanıyor. Elde edilen bu bilgilerin ardından Allen Carr Türkiye, sigara bırakma yolları konusunda ihtiyaç duyulan tüm çalışmaları sunmaya başlıyor.

İstanbul, Adana, Ankara ve İzmir’de özel merkezleri bulunan Allen Carr, kendine özgü yöntemleriyle sigarayı bırakmak isteyenlere kalıcı çözümler sunuyor. Firmanın web sitesinde sigarayı bırakanlarla ilgili pek çok hikaye de paylaşılıyor. Sigara aslında görüldüğü kadar zor bırakılabilecek bir tüketim ürünü değil. İşte bu konuda farkındalık yaratan firma öncelikle sigara içme isteğini bitirmek için bilgilendirme yapıyor. Daha sonra son sigara ritüeli düzenliyor ve son aşamada ise derin rahatlama sürecine geçerek sigaradan tamamen kurtulmanızı sağlıyor.

İlgili Haberler

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]

Genel
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı? Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]