Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İstanbul’da Burun Dolgusu Hakkında Herşey

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul’da Burun Dolgusu Hakkında Herşey

 Rinoplasti ameliyatı adı verilen ameliyat burun estetiğini sağlayan ameliyattır ve bu ameliyat dışında da burun estetiğini sağlayan birçok farklı yöntem bulunmaktadır. Burunda asimetri durumu olabilir ve bunun dışında kontur eksikliği de var olabilir. Bu durumların önüne geçebilmek adına burun estetiği çok tercih edilmektedir ve cerrahi müdahale gerektirmeyen bir uygulamadır. Burun şekli bu uygulama ile değiştirilir ve böylelikle de kesi veyahut iz var olmadan burun istenilen görüntüye ulaşabilir.

Burun Dolgusu Nedir?

    Burunda bulunan boşluklar, girinti ve çıkıntılar, asimetrik durumlar ve kontur eksiklikleri vs. cerrahi hiçbir dokunuşa gerek kalmadan çözüme ulaştırılmaktadır. Dolgu malzemelerinin birçok farklı amaçla kullanılması, buruna enjekte edilmesi vs. amacıyladır.

Burun Dolgusu Nasıl Yapılıyor?

    Burun bölgesi temizliği yapıldıktan sonra ortalama olarak 20-30 dakika kadar anestezik krem uygulanmaktadır. Cerrah ve hasta, uygulama öncesinde bölgeler belirlemektedir ve daha önceden hazırlanmış olan dolgu karışımları enjekte edilmektedir ve uygulama sonrasında değişim, kontrollü olarak yönetilmektedir. 5 ile 10 dakika kadar süren bu dolgu işlemi klinik şartlar altında yapılmaktadır.

Burun Dolgusunun Avantajları Nelerdir?

   Burun dolgu İstanbul işlemleri burun estetiğini sağlamak amacıyla sıkça başvurulan işlemlerdendir. Cerrahi bir işlem içermemektedir. Bütün bu bilgiler göz önüne alınarak, ameliyat olmak isteyenler ya da istemeyenler, burun dolgusu konusunda bütün gerekli olan şartları sağladıktan sonra isterlerse ameliyat olabilirler. Bu sayede de ameliyat korkusu olan kişilerde hiç hissettirmeden burun dolgusu işlemi tamamlanmaktadır ve değişim kısa süre içinde tamamlanmakta ve gözle görülmektedir.

     Burun estetiği uygulaması tamamlandıktan sonra kimi zamanlarda revizyona ihtiyaç duyulabilmektedir. Bu durumdan korkanlar için burun dolgusu uygulaması önerilmektedir ve bu uygulama ile ikinci kez ameliyat riski ortadan kalkmaktadır. Böylelikle de daha avantajlı olmaktadır. Burun dolgusu ayrıca burun estetik ameliyatlarına göre daha uygun fiyatlara yapılmaktadır ve bu da birçok kişi tarafından tercih edilme sebebidir. Burun dolgusu İstanbul ilinde çok tercih edilen ve gittikçe yaygınlaşan bir uygulama haline gelmiştir.

     Burun dolgusu uygulaması kimi zaman ameliyatla düzeltilebilecek problemlere de çözüm olabilmektedir. Bu sebeple de çok yönlü tekniklerden olup hemen hemen her tipte cilde uygulanabilmektedir. Ameliyat sonrası gerekli olan bir iyileşme süreci vardır ve bu süreç, mesleki veya günlük yaşantı olarak uygun olmayan kişilere uyumayabilmektedir. Burun dolgusu ile bu süreç de ortadan kaldırılmış olur ve günlük yaşantıya kolaylıkla dönebilirler.

Burun Dolgusunun Etkisi Ne Kadar Sürer?

Burun dolgusu İstanbul uygulayıcısı olan Doktor Leyla Arvas, burun dolgusu hakkında gerekli olan tüm bilgileri iletti, işte bilgiler… Burun dolgusunun etkisi aslında kullanılan malzemeye bağlı olan bir etki süresidir. Bu sebeple de hastalara kalıcılık sözü verilmemektedir. Hastaların sonuçtan memnun olması sonrasında dolgu biter bitmez yenilenir ve aynı görüntü tekrar meydana gelir. Burun dolgusu uygulaması, burun estetiği gibi sürekli kalıcı olan ve geri dönüşü olmayan bir uygulama değildir. Bu sebeple de dolgu ortadan kaldırılarak hastalar eski görünüşe hızlı bir şekilde erişebilmektedir.

Burun Dolgusu Ücretleri

    Burun dolgusu, ameliyatsız burun estetiği işlemlerinden biridir ve kendi içinde de birçok kategoriye ayrılmaktadır. Hyaluronik asit barındıran burun dolgusu enjeksiyonları çok ciddi çeşitliliğe ve çeşitler arasında da farklara sahip olabilmektedir. Normal şartlarda tek kişiye kullanılan burun dolgusu, birden çok kişiye de kullanılabilmektedir. Bu sebeple de burun dolgusunun kalıcılığı da azaldığından fiyatlar estetik ameliyatlara göre tabi ki daha aşağıdadır. Burun Dolgusu İstanbul uygulayıcısı olan Doktor Leyla Arvas, burun dolgusu ücretlerini kategorilere ayırmaktadır ve uygulanacak olan enjeksiyona uygun olarak fiyatlar belirlemektedir. Eğer sizler de burun dolgusu yaptırmak istiyorsanız https://www.drleylaarvas.com/ web sitemizi ziyaret edebilir ve gerekli olan bütün bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer isterseniz iletişim kısmından bilgilere erişebilirsiniz.

İlgili Haberler

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]

Genel
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı? Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]