MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Basında Kadıköy, Belediye, Genel, Manşet, Politika » Vatan Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Kihtir, sahaya indi!

Vatan Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Kihtir, sahaya indi!



Kadıköy’de 31 Mart yerel seçimi için belediye başkan adayını ilk belirleyen parti Vatan Partisi, çalışmalarına hızlı başladı.
Vatan Partisi’nin Belediye Başkanı Adayı Opr. Dr. Tuğrul Kihtir, ekibiyle birlikte Kadıköy’deki kurumları ziyaret ediyor.

İlk ziyaretlerden biri Arnavutluk Bayrak ve Bağımsızlık Bayramı’nı kutlayan, Anadolu Yakası Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne yapıldı.

Dernek Başkanı Dilaver Aşam’ın ve Kosova Kültür Merkezi Koordinatörü Kamil Bitiş’in açılış konuşmasını yaptığı kutlamada çeşitli grupların müzik gösterileri ve tiyatral gösteriler düzenlendi.

Hekim kimliğinin yanında Balkanlar – Selçuklu tarihçisi de olan Vatan Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Kihtir, burada imzaladığı kitaplarını dernek başkanı Dilaver Aşam’a hediye etti.

Kihtir’in, Balkanların Osmanlı Tarihi, Anadolu’da Bizans Haçlılar ve Selçuklular, Selçuklu’dan Osmanlı’ya bu Toprakların Öyküsü 1000 yıl ve Beylikler ve Eserleri isimlerinde 4 kitabı var.

Galeri
📆 01 Aralık 2018 Cumartesi 11:41   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.