MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Etkinlikler, Genel, Manşet, Toplum » İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’ndan Atatürk’ü Anma Konseri

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’ndan Atatürk’ü Anma Konseri



Atatürk’ü Anma Konseri 9 Kasım Cuma akşamı saat 20:00’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası (İDSO) tarafından gerçekleştirilecek.

Şef Raul Grüneis önderliğinde Devlet Çoksesli Korosu’nun da eşlik edeceği konserde ayrıca; Wolfgang Amadeus Mozart’ın “Requiem Re Minör K.626”
eseri dinleyiciyle buluşacak.

İDSO Müdürü ve Program Koordinatörü Bülent Evcil, Ulu Önder Atatürk’ü saygı ve müzik dolu bir gece ile anacakları konsere tüm sanatsever ve vatanseverleri davet ettti.

Galeri
📆 06 Kasım 2018 Salı 16:21   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.